|
Şifre Değiştirme işlemi |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
bbcb
2. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arabanın kitapcıgını buldum şifre işlemi 2 şekilde 1.si direk şifreyi ayarlıyon direk kumandadan arabayı açınca çalışıyor tekrar şifre istemiyor kumandadan açtıgın için 2.si sürekli şifre girmen gerekiyor arabayı kumandadan açıyorsun şifreyi giriyorsun ondan sonra araç çalışıyor istersen şifre degişimini halletmediysen söyleyebilirim
|
|
peugeot sport
|
|
hanser
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba uzun zamandır şifresiz çalıştırmayı araştırıyorum. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim
|
|
hanser
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Şifre girmeden çalıştırma işlemini hala araştırıyorum bilgisi olan varsa çok sevinirim
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kendinizi UYELERIMIZI TANITALIM kisminda tanitacaginizi varsayarak cevabimi yaziyorum. Eger araciniz calismiyorsa ya da kirmizi ve yesil isiklar yaniyorsa yanlis sifre girilmis demektir. Bunun icin farkli bir yol var. Eger araciniz calisiyorsa, arac calisirken sifreyi girdiginiz keypad'in arkasindaki kablo demetini cikarirsaniz bir daha sifre sormayacaktir. Deneyip sonuclari buraya yazarsaniz biz ve bizden sonrakiler icin de yararli olur. Kolay gelsin. Düzenleyen koliva - 27 Mart 2011 Saat 13:48 |
|
hanser
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sevgili koliva araç çalışırken keypad in kablosunusökeceğim fakat bunu serviste yapmak istiyorum en azından çekici masrafım olmaz Riskli bir iş ama mutlaka deneyeceğim
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben bunu yapanlari cok okudum forumlarda. Pek riskli oldugunu dusunmuyorum ama tabi yine kendi karariniz. Sonuclari burada bizimle paylasirsaniz hem bana hem de sonradan okuyacak arkadaslara faydali olmus olursunuz. |
|
hanser
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sonuç başarılı Gerçekten çok teşekkürler. Bu gerçekten çok önemli birşey.....Bir ay kadar daha çok yoğunum daha sonra inşallah paylaşım için siteye uzun uzun uğrayacağım
|
|
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende bu basligi kontrol edip duruyordum neden yazmadi, ise yaramadimi diye Meger ise yaramis. Gecmis olsun. |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |