|
206 suya yağ karışması |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
Emre Ekrem
1. Vites 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
kullanım kılavuzları var, yardımcı olabilir.
|
|
muratbasak
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muratbasak
|
sağolasın baktım ama link bozulmuş indiremedim. başka indirebileceğimiz bir yer var mı. İşaretin anlamını dünden beri öğrenemedim çok canım sıkıldı...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abs ısıgı...
|
|
semih
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mrb lar aracınızın sorunu kalorifer peteğinden kaynaklanıyor olabilir.bilgisayara bağlatıp bi baktırın ben conta olduğuna inanmıyorum.
|
|
boraa
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hemen servise başvu kardeş.ciddi bir problem çıkmaz eğer uzun süredi böyle bir arıza yoksa.contayı değiştirirler.dönüşt bizimlede paylaşırsın sonucunu....
|
|
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hopladı yine.
|
|
okankaZMD95
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı okankaZMD95
|
arkadaslar merabalar. 2001 206 xt var bende hararet 80 90 arası genelde normaldir dimi.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |