![]() |
|
206 xs yakıt degerleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mart 2011 Saat 18:07 |
aracıma lpg taktıralı artık bır ay oldu ve 20tl gaz ile (petrol ofisinden alıyorum hep) 80 km gidiyorum sizce nasıl...
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
şehir içimi uzun yol mu biraz fazla gözüküyor yani
Düzenleyen oguzhan29 - 24 Mart 2011 Saat 19:56 |
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şehir içide olsa uzun yolda olsa cok yakmış aracın bendede 2004 xs vardı 1 ay önce sattım 1.6 16v 110hp lovato marka lpg vardı 20tl gaz ile 110 kılometrenin altına düşmüyordu hiç gaz 2.2 kuruş
|
|
![]() |
|
sehir içi yakıt degerim bu gaz bugun burda (2,31) one gore olan degerler bunlar o zaman cok mu yakıyor arabam :S
|
|
![]() |
|
motoberk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
Maalesef çok yakıyor aracınız, yada ekonomik kullanmıyorsunuz. Verdiğiniz verilere göre aracınız 100 km.de 10.8lt gaz yakıyor. Ben aracıma lpgyi yeni taktırdım ve ayar falan yapılmadı henüz 250 km yol yaptım lpg ile. Buna rağmen ben 10.1lt gaz tükettim , üstelik araç otomatik ve şehir içi kullanım.
|
|
Peugeot 206 1.4 XR Presense OV
Atiker Safefast lpg sistemi |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
banada çok geldi
|
|
![]() |
|
10ur1 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
walla bn 20 tl ye 100-98 km arası gıdıorum
|
|
![]() |
|
Benim araç benzinli hemen hemen aynı yakıyo. 30TL - 100KM gibi.
Sen yüksek devirde mi kullanıyorsun?
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
biraz yüksek devirlerde kullanıyorsunu galiba ekonomi istiyorsanız ideal olan 2000 - 2750 devirleri arasında kullanmaya özen gösteriniz
|
|
|
|
![]() |
|
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
olcumu pek sağlıklı olmamıs depoyu fulleyın en saglıklısı budur
|
|
![]() |
|
rapsody ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Kırıkhan/HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
depoyu fullemeden ölçüyorsanız bu sonucu almanız normaldir bence.ben de yaklaşık 2 ay önce taktırdım lpg yi.normalde 32 lt ama 29 dan fazla alamıyor depo.
burdan yola çıkarsak; 20 tl ile 10 litre ga aldınız varsayalım,bunun 3 litresini depo yok sayacaktır ve geri kalan 7 litre ile sizi 80 km götürmüş olacaktır diye düşünüyorum. ve lpg nin ilk takıldığı zamanlarda biraz fazla yaktığı düşünülürse gayet normal götürmüş sizi. ama tabii ki bu benim yorumum.daha deneyimli üstadlarım var sitede.onlar ne derse o:)) |
|
Rakı, şarap içiyorsam sana ne!
Yoksa sana bir zararı, içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
ilk takılmada biraz fazladır fakat depo bir kaç kez dolup boşaldıktan sonra düzelir kardeş birde fulleyip depo bittiğinde yaktığın değerleri yazarsan daha verimli olur
|
|
|
|
![]() |
|
DEPOYU 56 TL FULLLEDIM(32LİK) SEHİR İÇİ 215KM YAPTIM İLK DEPOMDU ONDAN SONRA 20 TL ALDIM 3 KEZ HEP AYNI 80GİDİYORUM
|
|
![]() |
|
DEVİR KONUSUNDA İSE COK DEVİRLİ KULLANIYORUM VITES ARALIGIM 2500-3000 ARASI OLUYOR ARABAMI YORMUYORUM YANI VE BAKIMLARI DUZENLI YAPILAN BIR ARAC
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
belkı ayarı bozuktur ayarı gıt ve takan ustaya anlat derdını çaresi ondadır ancak
|
|
![]() |
|
ErcaNKarşI ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2008 Konum: Ankara-A.Paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErcaNKarşI
lpg taktırdıktan 1 ay sonra zaten kontrole götürmen gerekli hem lpg ustan ayarları tekrar gözden gecirir hemde gaz ayarında istegine göre performans veya ekonomik ayarları yapar.bizim işyerinde de lpg takılıyor ilk bir ay normal üstü yakar diyorlardı ustalarımız.
|
|
06 BK 6032 1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902 Msn : techno_erc@hotmail.com Desibel Çılgınlığı |
|
![]() |
|
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
deopyu fulle sonra gez dolas km yap sonra bıdaha fulle o zaman cıkan değer en doğrusu olur
|
|
![]() |
|
mustafa486 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2010 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa486
arkadaşlar nasıl da ekonomikmiş sizin araçlarınız. Şaka yapıyor olmalısınız. Ben gazı 2,05 ten alıyorum. 60 TL ile 300 km yapıyorum. Bide üstüne ilk çalışmada benzin yakıyorum. 20 de benzini sayarsam toplamda 80 TL ye 300 km gidebiliyorum. 2001 XT, 1.6 90 hp. BRC takılı. Sizlere imrendim. Neresine ne yaptırsamki bende o değerlere düşebilsem.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |