|
308 torpido gözündeki aux çıkışı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
greeneye
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 22 Mart 2011 Saat 23:01 |
Merhaba arkadaşlar 2008 model 308 premium pack sahibiyim,torpido gözünde bulunan aux çıkışı ile ilgili olarak mp3 çalar bağladım müzik dinleyebiliyorum ama direksiyondaki kumandadan parçaları değiştiremiyorum.Direksiyondaki kumandadan müzik parçalarını değiştirebilme imkanım varmıdır?
Bir ayarmı yapılması gerekiyor?
|
|
Peugeot 308 1.6 HDI Premium Pack (2008)
|
|
sercinho
2. Vites 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mrb kardesım malesef oyle bır sey olacagını sanmıyorum sadece dırekt ordan ne calarsa onu dınleyebılırsın
|
|
Özgür
3. Vites 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ANCAK MP3 DEN KUAMNDA EDEBİLİRSİN.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
greeneye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Gereksiz bir özellik ozaman..Şarkı değiştirmek için ikide birde aç-kapa aç-kapa artema gibi torpido kapağıyla oynıyacağız :)
Cevaplarınız için teşekkürler...
|
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gereksiz olurmu ben o çıkışı aracıma yapmak için 2 haftadır uğraşıyorum 2005 model feline var . aracıma divx player bağlıyıcam ama ses girişi olmadığı için kullanamıyorum. çok şanslısınız. Bendeki orjinal teyibi değiştirmek istemiyorum ama başka çarem kalmıyacak bu gidişle.
|
|
greeneye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Umarım istediğin düzeneği kurarsın , hayırlı akşamlar |
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkür ederim. sizede hayırlı akşamlar.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |