![]() |
|
arac sağa cekiyor!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
canmurat666 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2011 Konum: yönetici Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı canmurat666
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mart 2011 Saat 22:28 |
arkadalar merhaba sizlerden bir yardım istiycem.benım 206 xs var gaza sağlam bastıgın zaman araç sağa cekiyor ustaya goturdum alt takımları değiştirdi ancak hala cekme devam edıyor.yarın tekrar goturcem basından bu tarz bı sorun gecen arkadas varmı yardım lutfen.
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
![]() ![]() ![]() ![]() |
sağ aksa baktır.salıncaklar değiştimi ? gaza basınca ve gazdan ayağını çekince araç dalma yapıyomu
|
|
|
|
![]() |
|
dadalvas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bendede 206 colorline var 2002 model gaza basınca sola bırakınca sağa çekiyo 3. kez tamire götürüyorum bir türlü sorun çözülmedi.saöğ aks değişti salıncaklar değişti bakalım bu sefer ne olcak
|
|
![]() |
|
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rot ayarı lastik çapı, lastik diş şekli ve taban genişliği (ön lastikler bire bir aynı olmalı) ve basıncı, salıncak, burçlar, rotiller, motor ve şanzuman takozu bu tip sorunlara neden olan etkenlerdir.
Kolay gelsin. Buraya kadar okuduysanız adettendir bir de tanışma topiği bekleriz sizden.
|
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
![]() ![]() ![]() ![]() |
benimde araçta aynı sıkıntı var malesef ön takım sıfır yapıldı ancak sanırım lastiklerden benim sıkıntım lastiklerin yerini değiştirerek lastiktenmi sıkıntı anlayabildik ve sorunu tanılardık ön lastikleri sağ sol yer değiştirerek denedim ve sola çekerken lastiği yer değiştirdim ve sağa çekti önlere sıfır iki lastik almam gerekiyor araştırıyorum |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |