![]() |
|
307 farkları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ateSS ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2011 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mart 2011 Saat 14:39 |
arkaşdaşlar hafta önce 2006 model 307 hdi aldım. aracı primeline diye aldım ama ruhsatta comfort yazıyor. ruhsatta 110 bg ve 1560 cc olduğu da yazıyor. sorum şu ki: comfort ile primeline arasındaki farklar nedir hangi özellikler ikisi arasında ayırt edici olabilir? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :))Düzenleyen GökhaN - 22 Mart 2011 Saat 17:59 |
|
307 HDI Comfort(110 hp)
|
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eyvah eyvah :S
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
307 de böyle bir seçenek ben ilk defa duyuyorum premium demişlerdir belki,ama ruhsatta yazan comfort ise ve hiç bir opsiyon dahil edilmediyse araca başlangıç seviyesi bir araç almışsınız.Baz donanımda denir daha çok internette bulduğum temel özellikleri :
ABS, AFU, elektronik fren gücü dağıtıcısı, sürücü, yolcu, yan ve perde havayastıkları, aktif ayak koruma sistemi, ön sis farları, ani frende otomatik yanan flaşörler, aktif gergili ön ve arka emniyet kemerleri, uzaktan kumandalı merkezi kilit, immobilizer, yol bilgisayarı, yükseklik ve derinlik ayarlı hidrolik direksiyon, manuel klima, direksiyondan kumandalı radyo/CD çalar, elektrik kumandalı ayna ve camlar. herhangibir yetkili servisten kullanım kitapçığı isterseniz size yardımcı olacaklardır yada direk peugeot türkiye iletişime geçin yardımcı olurlar.kitapcıkta bütün donanımlar verilmiştir,sayfa altlarındada hangi özelliğin hangi sistemde olup olmadığı yazıyordur muhtmelen,406 ve 308 de öyle en azıdan.
Düzenleyen mimitt - 21 Mart 2011 Saat 21:42 |
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
bende yenı duydum premıumdur arkdasın dedıgı gıbı jantlar nasıl bırde aracın ıc dosemesı koltukları rengı ıle gogus kaplaması hakkında yazarsan bırseyler cıkarabılırım maun ıse on gogus kaplaması en ıyısı fotosunu koy daha ıyı yardımcı olabılırız ama ruhsat dogrudur buyuyk ıhtımal aralarında bayagı fark var bıldıgım sesorler flan vs..
|
|
![]() |
|
ateSS ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2011 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
arkadaşlar elimde kullanım kılavuzu var ama hangi modelde ne bulunur tarzında birşey yazmamışlar maalesef
![]() aracın konsolo maun değil göğüste siyah ve metalik gri renkler hakim, koltuklar da siyah ve siyah-gri karışımı kumaş.. araçda far ve yağmur sensörü, sunroof mevcut değil, sis farları ve 5li cd changer (blaupunkt)var. bildiğim kadarıyla primeline en dolu modeli yazdıklarımın olmaması benim aracın comfort olduğu konusundaki fikrimi körüklüyor.
![]() |
|
307 HDI Comfort(110 hp)
|
|
![]() |
|
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bence arabayı aldığınız kişiyi arayın ona sorun net olarak. ama bence arac rusat modeli yani comfort tur. umarım premium parası vermemişsinizdir.
|
|
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
arabayı elinden çıkarmaya bak kardeşim...
|
|
![]() |
|
yanlış anlaşıldım sanırım bana primeline diye satmadılar ben primeline biliyordum sonradan dank etti ama biraz geç oldu :) para konusunda sıkıntı yaşamadım ideal fiyata aldım temiz bakımlı bir araç ayrıca çok da memnunum benim için yeterli :) sadece farklar nelerdir ve kendimi rahatlatıyım diye öğrenmek istedim :)
arkadaşlar bu cd changera nası cd yükleniyor resmen kabiliyetsiz çıktım ya yardımcı olur musunuz? :)
|
|
307 HDI Comfort(110 hp)
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
öncelikle pimeline kelimesini kafandan sil, en dolusu premium'dur. seninkinin büyük ihtimal ruhsatta yazanı doğrudur. cd konusuna gelince, 307 lerdeki cd değiştiriciler biraz hassastır her cd okumaz bazen orjinali bile okumadığı söyleniyor. sen bilgisayarda track olarak cd yapıcaksın (mp3 çalmıyor), cdyi tam dolrdurmayacaksın vede en önemlisi en "yavaş hızda" cd yazdıracaksın yoksa okumuyor.
Not: İmzandaki Primeline'yi sil çünki primeline wolksvagen'e ait Peugeot'a değil.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
madblood ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
konsol tarifinizden aracın comfort olduğu anlaşılıyor. satan arkadas premium diye ısrar da etmemiş anlaşılan. eğer uygun fiyata aldıysanız araçtan memnunsanız canınızı sıkmayın.
|
|
![]() |
|
uyarılarınız için teşekkürler metin bey hakkaten bilmemek değil öğrenmemek ayıp dimi ama :) gerekli düzeltmeleri yaptım.. cd yazdırması konusunda değil cd yi changera takma konusunda sıkıntım var, cd içeriye alttaki bölümlerden mi giriyor yoksa üstteki ana bölümden mi alıyor? içerisinde şu an 2 cd var ikisini de üstten aldı ben de anlayamadım. zaten menüsünde veya cd çaların üzerinde yüklemeye dair bir ibare göremediğimden sorma ihtiyacı duydum. bu konuda bir bilginiz var mı?
|
|
307 HDI Comfort(110 hp)
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
arac kesınlıkle comfort farkları dersenız sensorler olmayabılır klıma dgıtal olmayabılır ve hız sabıtleyıcı esp gıbı farklar devam eder sen ıstedıgın yada oldugunu bıldıgın ozellıgı yazarsan bende olup olmayacagı hakkında fıkırde bulunabılırım
|
|
![]() |
|
klima dijital değil, far ve yağmur sensörü yok,hız sabitleyici yok.. özellik olarak yanılmıyorsam 4 hava yastığı (koltuk yanlarındakileri göremedim ama perdede var ondan eminim), 4 cam otomatik ısıtmalı elektrikli aynalar abs yol bilgisayarı merkezi kilit ayarlanabilir direksiyon cd changer var. aklıma gelen özellikler şimdilik bukadar ama yeterince aydınlatıcı olmuştur sanırım :)
|
|
307 HDI Comfort(110 hp)
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
cd lerini 5 li değiştiriciye takıcaksın cdleri yani alta. senin üsttekide cd çalar anlaşılan bendeki kaset çalar. herneyse ana ünite dediğin üstten 2 cd alması mümkün değil nasıl yaptın bilmiyorum. alttaki değiştiriciye 5 tane cd tak bak keyfine.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
ADM ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Aralık - 1991 Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
ewt sızın aracınız comfort modelı premıum farkları yolcu koltıgu yukarı asağı ayarı , yağmur,far,park sensörü,dijtal klıma çift yonlu,kadıfe koltuklar ,maun kaplamalar ,sarı ön torpıdo, ön ve arka kolçaklar,esp farkı var mı bılmyrm onu ama.ön torpıdoda esp tuşu varmı
|
|
HED
538 669 43 80 |
|
![]() |
|
şu cd işine ben bidaha bakıyım çözcem inşallah :)
torpidoya bakmam lazım esp tuşu var mı net bilmiyorum.. sensörler yok, sağolsun önceki sahibi dijital mesafe göstergeli park sensörü ve xenon far taktırmış ayrıca üzerinde çok tatlı duran 10 kollu çelik jant var :) fotoğraf yükleme olayını bulursam aracımın resimlerini de yükliycem siteye sizlerle paylaşcam aracımı :)
|
|
307 HDI Comfort(110 hp)
|
|
![]() |
|
ErcaNKarşI ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2008 Konum: Ankara-A.Paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErcaNKarşI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ruhsata da yanlış yazılmış olabilir emniyette ki memur arkadaslar sagolsun :) malum ford focusa çöp kamyonu yazıldıgını bilirim :D
|
|
06 BK 6032 1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902 Msn : techno_erc@hotmail.com Desibel Çılgınlığı |
|
![]() |
|
yazarlar valla :) Türkiye'de soyadı veya adı yanlış yazılanlar nasıl nüfus memurlarının mağdurlarıysa bu da olmuştur inanırım :D
|
|
307 HDI Comfort(110 hp)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |