|
BENZİN TANK İLE İLGİLİ YARDIM :( ??? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
volkan22
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2011 Saat 18:50 |
Herkeze selamlar arkadaslar
benim arac 306 2.0 araçımın benzin tankı vakumlasıyor ve benzin ibresi aracımda benzin olmasına ragmen benzin ısıgı yanıyor sonra benzin kapagını acayım dıyorum (fıss) diye ses geliyor fısss sesinden sonra kapak acık iken benzin ibresi normale donuyor aracı aldıgımda size KOYDUGUM RESİMDEKİ KABLO SOKUKTU TEKRAR YERİNE TAKIM DEDİM MEYER O HORTUMU TAKINCA BU SORUN BAŞ GÖSTERİYOR VALF DEKİ HORTUMU SOKTUM BENZİN KAPAGI KAPALI HERSEY NORMAL AMA VALF E RESIMDEKI GOSTERDIGIM HORTUMU TAKINCA BENZIN TANKI VAKUMLASIYOR BENZIN ISIGI YANIYORR YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM TESEKKURLER
|
|
volkan22
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
ilk önce aracın kanisterine bakılması gerek sağ ön çamurluğun içinde siyah bir parça onda sorun olabilir (kırıktır çatlaktır veya hiç yoktur vs.) ona bakıldıktan sonra eğer bir sorun gözükmüyorsa valfin değişmesi gerek |
|
|
|
volkan22
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
onda sorun olacagını sanmıyorum o sıyah kutuda cunku hortumu takınca benzin tankı vakumlasıyor
eger onda kırık veya tıkanma olsa benzın tankı basınca yapmaması lazım dıye dusunuyorum diger solemek ısdedıgımde valf e elımı koyunca elımı emıyor onda sorun olacagınıda bılmıyorum cunku valf ı ustunden sokunca araba devrinden dusuyor takınca duzelıyor.S suan hortum sokuk cunku takınca tank vakumlasıyor
|
|
volkan22
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valf den olabılır ama buralarda başka bir valf de bulamam cunku turkıyede kalmıyorum
başka arac modellerının valf lerı uyarmı buna deneme amaclı?
|
|
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
Sen benim dediklerimi yaptır ondan sonra yazarsın.Kanister dediğim çamurluğun içindeki parça benzin deposunun içersindeki buharı vakumlayarak çeker ve senin anlattığına görede bu parça işlev görmüyor benzin deposu hava yapıyor yanlışmıyım ?
|
|
|
|
volkan22
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet hava yapıyor ve aracda benzın olmasına ragmen benzin ısıgı yanıyor ısık yanınca
durduruyorum aracı benzın kapagını acıyorum fıss dıye ses gelıyor dedıgın gıbı sokturecegım kardesım yardımların ıcın tekrar cok tesekkur ederım
|
|
peugeotefe
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
En yakın zamanda yaptır allah korusun araç benzin deposundaki sıkıştırmadan dolayı yanabilir
|
|
|
|
volkan22
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ayrıca araç benzin yiyor bir yiyorki sorma gören bana ferrarimi kullanıyorsun diyor:S
8 litre benzine 25 km gidebildim :S benzin ibresi bir yerde durmuyor 1 yukarı bir asagı:S
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sana daha once baska konuda da soyledık ıste. senın kanıster vanan arızalı oldugu ıcın calısmıyor. calısmayıncada bu sıkıntıyı yapıyor...
|
|
volkan22
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Cecoli Kardeş Malesef kanister den sorun
benzin buharını emmiyor ve ondan araba sabahları geç calısıyor araba makiniste kanister suan sokuk ama buralarda kanister bulamadık olmadı cıkmacı efe ye sorayım belki onda wardır ayrıca kanisterin onarılma sansı warmı başka kanister bulamadım suan:S Düzenleyen volkan22 - 22 Mart 2011 Saat 19:51 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |