![]() |
|
206 saat ,klima ,gösterge paneli modifiy |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
10ur1 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dıkkatlı boya ama
|
|
![]() |
|
wldnsxc ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Kasım - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
bencede güzel olucak
|
|
![]() |
|
10ur1 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
güzel olabılır
|
|
![]() |
|
wldnsxc ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Kasım - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
smd led değil 1. resimde görünüyor sökülüp ampülü bulursam istedigim renklerde ampül takıp değiştiricem hız kadranını kırmızı yağ kadranı sarı gibi eğer bulamazsam led ve direnç bağlıyacam ampülleri çıkartarak onları paylaşıcam burada yaptıktan sonra.
birde gösterge panelindeki yuvarlak halkaları metalik renge boyamayı düşünüyorum sprey boya ile metal halkalar 75 tl gerek yok diye düşünüyorum boyamak daha mantıklı
Düzenleyen wldnsxc - 20 Mart 2011 Saat 02:35 |
|
![]() |
|
oto elektrıkcılerınde dolu onlardan bu arada km sayacının ampullerını nasıl yapmayı planlıosun bnm km ssayacıda eskı tıp senınkının aynısı
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar oturdum ve klima,gösterge ve saat panallerini modifiye etmeye karar verdim. Sizlerle de paylaşmak istedim ve bazı sorularım olucak.
Nasıl söküldükleri konusunda resim çekmedim gayet basit. 2. resimde parçaların söküldükten sonra arkadan görüntüsü ampül yuvaları saat tarih bilgi ekranın turuncu görüntüsünü sevmediğim için mavi yapmaya karar verdim. gereken malzemeler 7 adet mavi led delikli pertinaks 7 adet 1k direnç pertinaks plaketi lcd ekranın arkasındaki alana sığacak şekilde keselim sonra led ve direncimizi havya yardımı ile plakete lehimliyelim şema resimdeki gibi olucak. denemesi yarına görüntü resimlerini eklicem. klima panelinin aydınlatmasını değiştirmek için arkada bulunan ampülleri söktüm ve şemadaki gibi direnci lede seri lehimliyerek ampül gibi yuvasına oturttum bunuda yarın denicem. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |