|
308 paspas koruma |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
adler
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: ANK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2011 Saat 11:21 |
Arkadaşlar merhaba,
1 haftalık Peugeot 308 1.6 HDI 110hp kullanıcısıyım. Foruma bu ilk mesajım. Herşey gayet güzel gidiyor ama küçük bir sıkıntı var. Paspasların çok fazla kir tutuyor. Bunun için bir çözüm ürettiniz mi? Ürettiyseniz paylaşırsanız sevinirim. |
|
308 1.6 110hp Alp beyazı
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
halı paspas var ıse kalıtelısınden veya orjınalınden kaucuk parpas almanı tavsıye ederım :) kısın daha rahat edersın...
|
|
hasretgönül
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 363 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasretgönül
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
yaz geldi sayılır, orjinal kaucuk paspas tavsiye ediyorum ben de.bu arada forumumuza hoş geldiniz.üyelerimizi tanıyalım bölümünde kendinizi tanıtırsanız daha iyi olur, arkadaşlarımızla size güzel bir karşılama yaparız :)
|
|
A
|
|
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
kardeş önce kendinizi tanıtınız kauçuk paspas öneririz
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yeri gelmişken sorayım. Benim araç için olan orjinal paspaslar ne kadardır. Servisten almayı düşünüyorum. (Dişarıdan aldığım hiçbir şey orjinal değilmiş gibi geliyor bazen)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
306 ıcın orjınal paspas bulamazsın. bende cok arastırdım cok paspas ınceledım. en sonunda pufı nın buble modelınden aldım. gayet kalıtelı. 48 tl ye aldım. pıyasada 60 a kadar fıyatı var. bırde orjınal paspaslar 4 parca. orta kovan ıcın parcaları yok. ama benım aldıgım arka saga baglı bır sekılde orta paspasıda var...
|
|
adler
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tanışma bölümüne de yazacağım. Yeniyiz mazur görün Aracı aldığım yere orijinal kauçuk paspas fiyatı sordum. 75TL dediler. Ankara için bu fiyat nasıl sizce? |
|
308 1.6 110hp Alp beyazı
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
genel olarak fıyatı normal gıbı...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yetkili servisteki arkadaşlar ölüyorlar ya bize gelin bizde orjinal yedek parça kullanılır diye. Ben inadına gidip soracağım. Pufi dediğin marka galiba? Kayseride araştırayım. Fiyatı makulmüş.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bulamazsan bana soyle alır sana gonderırım...
|
|
sercinho
2. Vites 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cok yuksel geldı bana ben 2 hafta once 307 me fatıh peugeottan orjınal kauccuk paspas aldım 42 tl ye bence bır kac yere daha sor derım ama 308 yenı oldugu ıcın pahalı olabılır dıyecem ama arastır derım |
|
m.peker
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kauçuk paspas alırsan rahat edersin..
|
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynen, kauçuk paspas..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tamam. Bulamazsam sana cep telefonundan ulaşırım.
|
|
adler
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Orijinal 308 gri renk paspası Göralda buldum.
Fiyatı 45TL. Gayet makul bence.
|
|
308 1.6 110hp Alp beyazı
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
o zaman hıc dusunme al gıtsın...
|
|
adler
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aldım ;)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırlısı olsun o zaman gule gule kullan :)) |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |