![]() |
|
206 iç lambalar kısılıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
motoberk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mart 2011 Saat 23:42 |
|
Merhaba arkadaşlar;
Aracım 2000 model 206 farları açtığım zaman gösterge paneli, teyp, saat ekranındaki lambalar zayıflıyor geceleri dışarda az ışık olsa saati okumakta zorlanıyoruz. Farları kapatınca iç lambalar 3 kat kadar fazla aydınlanıyor. Bunun sebebi ne olabilir, yardımlarınızı bekliyorum.
|
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
AKÜN ZAYIF SANIRIM KARDESIM YADA ŞARZ DİNOMOSU DEĞİL SANIRIMDA ONA BENZER BİŞY VAR ONU KONTROL ETMEN LAZIM TAM AKLIMDA DEGIL AMA BILENLER SOYLER ZATEN İSMİNİ
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Zaten öyle oluyor. Farları yaktığında gece okumak kolay olduğu için ışık kısılır. Farlar kapalıyken yüksek olur.
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Sn berkaygr'nin de dedigi gibi bu bilerek yapilmis bisey. Cunku eger farlarin yaniyorsa ortam cok aydinlik degildir ve ekranlari aydinlatmak icin cok fazla isiga gerek yoktur.
|
||
![]() |
||
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
|
2000 model içinde geçerlimidir bilmiyorum fakat kendi aracımda olan duruma göre anlatayım size.
Gösterge panelinde günlük km./genel km. geçiş butonundan hariç sol tarafta bir buton daha vardır. Farlarınız açıkken o butona basarak göstergelerin aydınlatma seviyesini yükseltebilirsiniz yada azaltabilirsiniz.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
|
bu normal bi durum kardesim canini sikma...bi seninki degil hepsi ole :)
|
||
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
||
![]() |
||
motoberk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
|
Hadi yaa bende üzülmüştüm bir sorun var diye. Teşekkürler herkese
![]() |
||
![]() |
||
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
|
Baktınız mı varmı kontrast ayarı?
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Baktım yok benim arabada MemoTech
Benim araba otomatik yapıyo onu
![]() |
||
![]() |
||
|
Anladım. Bizimkiler halen manuel :))
|
||
![]() |
||
![]() |
||
10ur1 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
|
kardesım 2000 xs var bnde dedıgın gıbı farlar yanarken bılgı ekranı ve km sayacı ısıgı kısıyor. Kafama cok takılıyordu. Fakat ekrandakı ısık kısılma sorununu cozdum. Bılgı ekranına gıren soketın kablolarından bır tanesını kesıtk sorun cozuldu artık kısmıyor far kapalıyken nasılsa artık acıkkende aynı
|
||
![]() |
||
|
Valla hiç uğraşmıyorum işte alet kendi yapıyor yaa , bende keyfini sürüyorum.
![]() ( Şundan 3-5 saat öncesine kadar acaba aküden mi yapıyor diye düşünürken şimdi arba otomatik yapıyor diye havalanıyorum :P) Bilgilerinize teşekkürler.
|
||
![]() |
||
Yusuf Tekoglu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
|
araç otomatik yapmıyor onu bendede öyleydi sıfır akü aldım şimdi hep çok aydınlık yanıyor.farlar açıkkende kapalıykende aynı..
|
||
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...
Mercedes Vito 112 CDI VIP 34 CTC 01 |
||
![]() |
||
|
Kafam karıştı ya o zaman ben biraz daha böyle kullanıyım akünün ömrü bitince, değiştirince anlarım neden olduğunu.
|
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
|
Arabanız kaç model? Yani göstergelerin olduğu yerde kontrast düğmesi var mı km düğmesi gibi?
|
||
![]() |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Sanirim bu soylediginiz sadece gosterge panelinin isiklandirmasini ayarlamak icin. 206'da da vardir. Birde 206 da olmayan ve bildigim kadariyla 307 de olan yol bilgisayarinin ekraninin oldugu LCD'nin isiklandirmasinin ayarlanmasidir ya da tamamen kapatilmasidir. Bu 206'da yok. Ben de 1 ay once akumu degistirdim ve bu yasadiginiz olay bende de oluyor ve tamamen otomatik. Ayni zamanda digital klima gostergesi de siliklesiyor farlari acinca. Ben hala sorun olmadigi gorusundeyim. |
||
![]() |
||
hayyam ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Konum: ögretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
aynı sorun bugün benim araçta da (2007 model 1.4 fever) ortaya cıktı..daha önce ışıklar gayet canlıydı ama bu gün araç hafif sel e kapıldı zorlandı devir 5000 yaptı aynı anda iç ışıklar matlaşt..farlar kapalıyken iç ışıklar yine canlı ama açtığım zaman farları iç ışıklar matlasıyor ciddi bi problem olabilir mi??
|
||
Ben doldurur ben içerim günah benim kime ne????
|
||
![]() |
||
hayyam ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Konum: ögretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
![]() |
||
Ben doldurur ben içerim günah benim kime ne????
|
||
![]() |
||
|
Sorular soru "gösterge paneli, teyp, saat ekranındaki lambalar zayıflıyor" seklinde. Sizinki ise ic isiklandirma zayifliyor seklinde. Iki sorun birbirinden farkli. Hatta birisi sorun bile degil digeri yani sizinki problem. Lutfen karistirmayalim. Gecmis olsun. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |