![]() |
|
Lastik Seçiminde Öneri Rica Ediyorum... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mart 2011 Saat 13:01 |
İyi günler arkadaşlar,
Aracımda bulunan 205 55 ZR 16 ebatlı lastiklerimi değiştirme kararı aldım. Çünkü lastikler artık lastik olduklarını unutmuş durumdalar. ![]() Bu konudaki önerilere ihtiyacım var arkadaşlar. Hangi marka ve model kullanmalıyım acaba... |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı ölçüde Michelin Primacy Pilot kullanıyoruz. Çok memnunuz, tavsiye ederim. Şuan muadili olarak başka bir model ismiyle satılıyor sanırım.
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 gün önce bende yeniledim lastiklerimi 195/45/16 TOYO Tires T1R modelini aldım. ADET 170 TL Fiyat ve performans iyi..
Düzenleyen tigerland - 12 Mart 2011 Saat 15:53 |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
orta seviye birşeyse dunlop pahalı lastik istiyorsan michelin başka boşuna marka bakmamanı öneriyorum.
|
|
![]() |
|
Öneriler icin tesekkurler arkadaslar...
|
|
![]() |
|
cakici9843 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakici9843
prelli ve good year alma ne alırsan al bence
|
|
peugeot 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
michelin pilot exalto
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
michelin den şaşma derim.
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
Selim Engin EREN ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Aralık - 1971 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2010 Konum: k.çekmece.ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selim Engin EREN
contınental olmazmı arkadaşlar.
|
|
peugeot205gtı1.9 amarıcan met. mavi.benzin
|
|
![]() |
|
continental iyidir ben kullanmıştım ama hyundai accent üzerinde 185 60 14 ebatlarındaydı. Yol tutuşu gerçekten iyiydi.
Alırken üretim tarihini kontrol et.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |