|
307 cruise control |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 23456 21> |
Yazar | ||
Özgür
3. Vites 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kesinlikle yalan.yok öyle birşey..
pejo genel merkezi takmayın diyormuş.Çünkü o zaman opsiyon olarak cc yi pahalı pahalı satamayacaklar. taktıran bisürü kişi tanıyorum.bişeyde olmuyor,olmazda... |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arkadaşlar 2003 model 307 triptonik e takılabiliyormu? |
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
gazı telli değilde elektronik ise takılır.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
elektronik olduğunu nasıl anlarım?
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
elektrıklı olanlarda hava fıltresınden gelen hortumun gaz kelebegıne gırdıgı yerde gaz kelebegının hemen yanında bır kutu bulunması gerekır. ıste oradakı motor gaz kelebegını kontrol eder. eger yoksa tellıdır kı telınıde gormenız gerekır :))
eger hıc anlayamadıysanız hava fıltresı hortumunu kelebegın ordan sokersınız. kontak kapalı ıken gaz pedalına basarsınız kelebek acılıyorsa tellıdır. acılmıyorsa elektrıklıdır.
farklı bır secenekte dıreksıyonun altına egılerek gaz pedalı ustune bakmak. elektrıklıyse pedalın usunden cıkan soket ve kablolar gorursunuz. tellı ıse tel baglantısını gorursunuz :))
umarım anlatabılmısımdır... :DDD Düzenleyen cecoli - 11 Mart 2011 Saat 13:31 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
teşekkür ederim cecoli
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Cruze mu Kontrol mü. Nerde Nasıl Nezaman.:)
Durun heyecan yaptım. kim takıyor nerede takıyor. Söyleyiverin bakem hemen. Arabadaki tek eksik o onuda yaptıralım oluyorsa. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aracın modeline göre değişiyor. bazı 307 lerin gazı telli bazıların elektronik.
senin taktırman için elektronik gaz pedalının olması lazım yani aracın donanımı önemli.
takma konusuna gelince servis takmıyor ama git servise 140 tlye al özel servise git iki dakkada takarlar 20 tl de özel servise verirsin hayırlı olsun (:
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aracım 2004 307 XT Premium varmıdır bakmadan birşey diyemem ama hafta sonu gaz pedalının araya kafamı sokmayı deneyeyim en iyisi.
|
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sasi numarani biliyorsan http://public.servicebox.peugeot.com adresinden ogrenebilirsin. Menuden Mekanik->Motor->Besleme'yi sec. Sonra altta secenekler cikiyor. Ordan GAZ PEDALI KABLOLARI'na bas. Onune bir resim cikacak, ordan elektronik mi yoksa telli mi oldugunu anlayabilirsin. Mesela benimki telliymis, bilmiyordum. Iste resmi. |
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
benimki 2004 model 307 XT. bende var sende de vardır mutlaka.
içindeki tesisatının hepsi hazır sadece kolu alıyorsun ve direksiyonun altında takıldığı yeri kırıyorlar, zaten orası zayıflatılmış, çıt diye kırılıyor.
daha sonra kolu takıp aracı bilgisayara bağlayıp cruise control aktif ediyorlar. Tip b yi seçmelisin diğeri çalışmıyor.
sonradan takıldığı için aracın kilometre göstergesinde sabitlediğin hız çıkmıyor idare edecen artık.
|
||
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Söylediğin siteye girdim ancak dediklerine benzer bir menü bile bulamadım malesef... Buldum Teşekkürler. İnceliyorum hemen... Düzenleyen erhanomer - 11 Mart 2011 Saat 18:55 |
||
Özgür
3. Vites 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
2004 modele olur.aramanıza gerek yok.
|
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaşın verdiği linke girdim birşey anlayamadım malesef. 2 adet Gaz Pedalı seçeneği çıkıyor Şase numarasını girince. 1 tanesi Telli diyor diğeri ise Elektrikli diyor. Kafam karıştı doğrusu. En güzeli sizin dediğinizi varsayarak servise götürmek orada nasıl olsa ortaya çıkar.:) |
||
cakici9843
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cakici9843
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
sorması ayıp arkadaşlar. cruise control nedir ne işe yarar?
|
||
peugeot 307 xr 1.4 hdı
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Cruise Control = Hız Sabitleyici Örneğin şehirler arası bir yolda giderken hep 90 Km hızda gitmek istediğini düşün. 90 km hıza ulaştığında Cruise Control sistemi açtığında araç otomatik olarak o hıza sabitliyor kendini. Gaz pedalına falanda basmamıza gerek kalmıyor. Bu arada meraktan parka indim ve aracın gaz pedalının olduğu yere kafamı soktum. Elektronikmiş benim pedal. Düzenleyen erhanomer - 11 Mart 2011 Saat 20:38 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aynen dedıgım gıbı kablolar cıkıyor degıl mı ?
ayrıca tebrık ederım. bende bu denlı meraklı kısılerı severım :)) cunku bende oyle meraklıyım :))
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Evet dediğiniz gibi üst tarafında bir soket var ve soketten kablolar içeri biryerlere gidiyor. Aslında nereye gidiyor diyede bakasım geldi ama araca kıyamadım.
|
||
BUBU
2. Vites Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
2004 XT VAR BENDE ACABA BENIM ARACA DA OLUR MU Kİ?
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 23456 21> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |