![]() |
|
konuşan araba çıkarmışlar :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mart 2011 Saat 13:53 |
merhaba arkadaşlar daha neler görücez kimbilir konuşan araba bile çıktı vaaşşş :)
|
|
![]() |
|
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
|
![]() |
|
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
Hayırlı olsun....
![]() |
|
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
![]() ![]() ![]() ![]() |
957000tl miş galiba :) hemen alalım bidene
![]() |
|
![]() |
|
cybernorth ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2011 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cybernorth
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cybernorth Robotics ve Ocak Korhan Özduru olarak; 2002-2003 senesinde bilfiil üretip, 2003/02118 tescil numarası ile 20 yıl korumaları olarak "Incelemeli Patent" belgesini aldığımız halde; Pekçok TV programı ve dergilerle buluşumuzu defalarca halka ilan ettiğimiz halde; Devam eden dava sürecinde; basiretsiz esnaflıkla, bizim patentimizin zaten geçersiz olduğu ile, onların sisteminde patentimize konu olan hususların kullanılmadığı ile, bizim yıllar önce defalarca ispatlayarak yaptığımız sistemin zaten çalışmayacağı ile, onların sistemimin bizim sistemin sadece bir-iki özelliği kullandığından zaten patente tecavüz etmediği ile, bizim esasen onların firma ismini kötülemek istediğimiz ve benzerleri ile suçlandığımız halde; ADAMLARIN BİZİM ASLAN GİBİ PATENTLİ BULUŞUMUZ ÜZERİNDEN BİRDE NEREDEYSE KENDİ BULUŞUMUZUN HIRSIZIYMIŞIZ GİBİ; "EFENDİM BÖYLESİ YOKTU, BİZ YAPIYORUZ ARTIK OLACAK" ŞEKLİNDEKİ AÇIKLAMALARI UMARIZ ULUSAL BULUŞUMUZUN GÖZ GÖRE GÖRE ÇALINMAK ÜZERE OLDUĞUNU BR KEZ DAHA GÖZLER ÖNÜNE SERER. |
|
CyberNorth
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ciddimisiniz. milli değerimize sahip çıkmak gerekir ozaman.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
benim araba konuşamıyor ama dünyanın en pahalı mazotunu yaktıkça ağlıyor. demiş biri yorumlar kısmında :D
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
arkadaslar gıdın fiat bayiine 35000lıralık punto da konusuyor
onuda gectım 2005 lagunada konusuyor
|
|
![]() |
|
helot ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2011 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
haberin altındaki yorum çok hoşuma gitti
"benim araba konuşamıyor ama dünyanın en pahalı mazotunu yaktıkça ağlıyor. "
kapagan da yazmış aynısını şimdi gördüm :) Düzenleyen helot - 13 Nisan 2011 Saat 15:17 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |