![]() |
|
307 Ön düzen?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
AliERYILMAZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AliERYILMAZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mart 2011 Saat 15:35 |
Arkadaşlar öncelikle Selam aranıza yeni katıldın. 2004 model 307 1.4 hdi xr aracımın ön düzeninden ses geliyordu. Rot başları, alt rotiller değiştirdim. Sol taraftan gelen ses hala kesilmedi, sol z rot kolunu da değiştirdim üzerine hala ses kesilmedi... Olayın enteresan kısmı da sabahları 10 km civarı yol yapmadan ses gelmiyor. Km yaptıkça ses artıyor. Düz yolda bile ses geliyor, denge kolu gibi düşündüm ama hala bulamadım, yardım :S
|
|
![]() |
|
AliERYILMAZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AliERYILMAZ
![]() ![]() ![]() ![]() |
bilen yok mu ? |
|
2004 307 1.4 hdi xr
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vıraj demırı lastıklerı, salıncak burcları vs olabılır... ayrıca fren kalıperının pımlerı bosluk yapmısta olabılır. bu sesı hafıf frene dokundugunda kesıyormu dene bakalım. kesıyorsa kalıperdendır. kesmıyorsa dıger soyledıklerımde olabılır...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AliERYILMAZ
![]() ![]() ![]() ![]() |
Üstad ilgin için teşekkürler, direksiyon kutusuymuş.. Masraflı olacak sanki biraz bana
![]() |
|
2004 307 1.4 hdi xr
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |