![]() |
|
park sensörü yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ramtas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mart 2011 Saat 19:12 |
arkadaşlar merhaba.benim aracın frenine basınca park sensörü ikacı çalışmaya başlıyor cik cik diye.ne den olabilir.daha önce böyle bişey başınagelen varmı.ayrıca bu ikazı araç p de n de r de her zaman veriyor seyir halinde frene basıncada. yani ne zaman frene bassam cik cik diye ötüyo park sensörü..acele yardım
|
|
1.6 xt 307 2005 benzinli otomatik istanbul
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şase alıyor biyerden canını sıkma
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
nasıl düzeltilir bu? bendede 4 leri yakınca yapıyor aynısını.
yanlış mı bağladım elektriği nedir.kendim takmıştım sensörlerin bağlantısını |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
stop lambasının ıcınde karıstırma olup oradan devreye gırıyordur. baglantılarını kontrol ettırırsen muhtemelen sorunun cozulecektır..
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
hmm.
anladım.peki bir sorunu olur mu? sadece 4 lerde yapıyor benim problem. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sınyallerde yapmıyormu?? bence kontrol etmelısın. bıryerden temas oldugu kesın. belkı sensorun beynını bozabılır yanı... bende kendım taktım. hıcbır sorun yok... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |