|
motor kendiliğinden neden durur |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
trigger
1. Vites 20 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 180 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 03 Mart 2011 Saat 23:48 |
arkadaşlar merhaba
bugün satın almayı düşündüğümüz 207 1.4 vti ye gidip baktık. geç saat olduğu için servise gösteremedik. aracı çalıştırdık, 2 dakika sonra falan aracın motoru kendiliğinden durdu. aracı genel olarak kaporta dışında beğendim amaa bu olaya kafam takıldı. bilen arkadaşlar yardımcı olabilr mi? bir sorun var mıdır
|
|
trigger
1. Vites 20 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 180 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu arada araç 10 bin olmamış henüz. yağ kapağını açmıştım bakmak için
|
|
trigger
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bir de bu kapağı açınca görünen parçalar hangileri?
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yag kapagi diye kastettiginiz nedir? Komik bisey olmus bu
|
|
xdesign
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bunun birden fazla sebebi olabilir. Akü beslemeden de olabilir, rölanti seviyesinden de olabilir. Çok zor bi ihtimal baskılardan da olabilir. Servise göster kafan rahat etsin.
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
araç seyir halindeyken mı motor durdu yoksa rolantideykenmi
|
|
|
|
trigger
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yok araç rölantideydi aniden değil 1 saniye içinde yığıldı ve durdu. yağ kapağı da yağ doldurulan yer:D komik oldu zaten:D
|
|
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
207 vti larda bu özellik varmı bılmıyorum ama yakıt sarfiyatını önlemek için motor kendiliğinden stop edıyor olabılr
|
|
|
|
trigger
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
vti 1.4 iyimidir efe bey, 95 bg
|
|
trigger
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yakıt ekonomisi anlamında mesela, çünkü araç 1200 küsür kilo, fazla değil mi
|
|
trigger
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar motorun anlattığım şekilde durması ve bahsettiğim araç ile ilgili fikirlerinizi beklerim
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu soruna dogru teshisi koyabilmek icin bize biraz daha bilgi vermeniz gerek. Yakit kaynakli bir problem de olabilir. Eger devir gittikce duserek durmussa fazla yakitin depoya geri dondugu boru aksaminda bir problem olabilir. Ama bunlar sadece tahmin. Hicbir problem olmayadabilir.
|
|
trigger
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2 ya da 3 sn içinde sanki nefes alamıyormuş gibi oldu ve durdu. ben kaputu açmış bakıyordum devirle ilgili bir şey hissetmedim
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |