Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >306
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 306 daki kilit sorunum var
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

306 daki kilit sorunum var

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hhuzun Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hhuzun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 306 daki kilit sorunum var
    Gönderim Zamanı: 05 Mart 2011 Saat 13:40
herkese merhabalar. arkadaslar benim 306 200 modl hdi sw var
 1. otomatik kiliti kapatyorum tekrar aciyo. dn tamirciye goturdum
 tum kapilri soktu bakti birsey bulamadi..bu konuda blgisi olan aradaslar varsa ....
2. sorunda otomatik yan aynalar calismiyor
 onada baktirdim
 usata onada  otomatik cevirme kolunun dileri asinmis olabilir dedi...Confused
 BU IKI KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM. FR DEN HERKESE SELAMAR...
 NERDE MEMLEKETIMINI USTALARI BURDA?
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2011 Saat 13:48
buna benzer sıkıntıyı bende yasadım kendım cozdum. kapılardakı soketlerde pas vs temassızlık oluyordur. ondan dolayı kapılar camlar aynalar vs calısmayabılır... on kapılardakı soketlerı acıp ıyıce kontrol etmelısın...

Düzenleyen cecoli - 05 Mart 2011 Saat 13:50
Yukarı Dön
hhuzun Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hhuzun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2011 Saat 13:51
SAGOLASIN ARKADASIMDA SUAN FRANSADAYIM. BENDE SOKTUM KAPILARIN SOKETLERINI AMA YINE AYNI. NE YAN AYNA CALISIYO NEDE KILIT ANLAYAMADIM GITTI. BURDAKI TAMIRCILER ANLAMAYINCA  BU ARABA HASTALIGI DEYIP GECISDIRIYOLAR.
 SEN COZUM YOLUNU DAHA ACIK ANLATIRSAN SEVINIRIM
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2011 Saat 14:02
oncelıkle kapıyı tutan kolun dırek ustundekı 2 tane cıvatasını sokeceksın kı kapı sonuna kadar acılabılsın.
kapıyı actıgında kasadan cıkan kablolar bır dıslı soketle kapıya gırıyor. o soketı acacaksın.
yanında kucuk bır ayna olsunkı soketın ıcını goremıyorsun aynayla bakıp goreceksın. ıcınde kuf pas varsa pas cozucu ve temas saglayıcı spreyler (wd40, contact sprey vs) ıle temızleyeceksın.
sonra kablo tarafınada bakıp aynı bakımı yapacaksın.
erkek fıslerın egımlerını kontrol edeceksın dısı tarafına degmıyor olabılır.
devamında soketı bır elınle ıyıce bastırarak dıger elınlede diş kaptırmadan sonuna kadar ıyıce sıkacaksın.
kapıyı ac kapa ac kapa kontrol edeceksın. gerek duyarsan kalıtelı bır bez bant ıle soketın bır kısmını sarabılırsın. cunku ıcıne su gıdıyor olabılır ama bantla sarmadan evvel soketın dısını ıyıce yagdan kırden arındırmalısınkı bant ıyı tutsun veya bunun yerıne soketın dısını azcık sılıkonla sıvayabılırsın.
en son olarak kapının kolunun cıvatalarını takıp ısı bıtıreceksın.

bu temassızlık olursa olmadık zamanda araba kapılarını kendı kendıne acabılır... o temas saglanmadıgı zaman kapılar tekrar acıldıgı gıbı kılıtlıyken temas olmadıgı zaman kendı kendıne acılabılıyor. bu durum cok sacma ama boyle oldu benımkınde de yanı :((((

umarım acıklayabılmısımdır...
Yukarı Dön
hhuzun Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hhuzun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2011 Saat 15:54
SAGOLASIN ARKADASIM INSALLAH DEDIGINI YAPACAGIM.INSALLAH SORUN COZULUR
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26359 20 Osman48
konu icon Start stop son mesaja git 212 0 zafercelebi
konu icon 206 hararet sorunu (çözüldü) son mesaja git 37010 27 kaan206
konu icon Arıza Işıkları... Anlamları son mesaja git 296749 31 dostcanlısı
konu icon Peugeot 206 hararet ve torsiyon sorunu son mesaja git 87 0 kaan206
konu icon Motor arızası aracı tamir ettiriniz uyarısı son mesaja git 94117 43 ozgurtavukcu07
konu icon 308 rolantide dalgalanma titreme son mesaja git 873 1 sensah
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 1034 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6244 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1111 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 317 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3617 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49372 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 532 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 346 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 603 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 91 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4392 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1886 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 1056 0 Just for Justice
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
208adem1 2
SerkanPinar 2
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
kaan206 2
ulamburias 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English