|
306 XR Frenleme hakkında !!!! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
insomnia
2. Vites 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2011 Saat 20:18 |
Arkadaşlar 306 mı 1 ay önce kadar aldığımı yazmıştım bugün akşam gezerken kaygan zeminde özellikle ön sol tekerlek çok erken kilitliyor abs yok muhtemelen ayarları ile alakalı düdüklenmemek adına ..... bizim bu b.paşa civarında tanıdık gösterebileceğim bir frenci varmıdır ...... lastiklerim çok yeni ve iyi durumda .... muhtemelen balata yada merkez ayarı olabilir diye düşünüyorum
tavsiyeleriniz neler olabilir |
|
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
insomnia
2. Vites 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ağkadaşlaaa yoğun ilgi ve alakanızdan ötürü minnettarım feren işini çözdüm siz sordunuz ben anlatayım süleyim bari
ön fren balatalarını değiştirdim balatalarım bitmişti yanlışlıklada fren baskı mekanik yazan bir tükana girdim bilgisayarlar falan yerler cila elemanlar önlüklü bıscolata reklamı sanırsın burada çekilme anlattım sol kilitliyor diye adam bir saydı makinaya girecek merkezden olabilir makinadan çıktıktan sonrada arabayı jinekoloğa götürecekmişim meğersem tulumbacılardan olsa olsa çiğ köfte ustası olurmuş .. neyse .... burakbeyimi satmadan 10 sene önce kadar fren ayarı yaptırdığım bizim oraya yakın ahmet usta diye emektar bir tamircim var şahsen tanırım sol tekeri söktü ön takım balata orjinal alman malı 50 tl ustamada 30 tl işçilik makinam süper oldu herkeşe tavsiyem cancanlı tükanlara dikkat adama dedim dinanometreyede girecemmi diye surat ekşiyince bastım çıktım PUG çuya yakışan bir şekilde nasiiii Düzenleyen insomnia - 03 Mart 2011 Saat 21:52 |
|
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
masallah :)) bu arada gecmıs olsun. sorunun basıtmıs cozup kurtulmussun... goruselım bır ara yaaa. bulusmayada beklıyorum. bulusmalarda tek 306 ben olmak ıstemıyorum yanı :))) |
|
tugrahan
2. Vites 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benide unutma cecoli buluşmalarda değil ama forumda yalnız bırakmıyorum :)
|
|
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|
insomnia
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar neden olmasın elbet buluşup görüşürüz yeterki işimiz o anki programa uysun
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eyvallah sagolasın. senın yerın ayrı canım devamlı onlıne durumdayız senle :)))
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |