![]() |
|
yesil pejomu satıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ceronimo1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ceronimo1978
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mart 2011 Saat 12:27 |
Arkadaşlar selamlar,
Hem işim sebebiyle hem de çocuk sahibi olmak istediğimiz için 4 kapılı dizel bir araç alacağım için. Çok sevdiğim tek kapılı yeşil pejo 307'mi satıyorum. Şu an sahibinden.com'da ilanım aktif. Çok yoğun ilgi var. Ama ben bu site üzerinde çok değerli bilgiler öğrendim ve paylaştım. Bu manada aracımla ilgilenenlere bu site altında öncelik vermek isterim. İlan numarası 43919998 Site üyelerine son fiyatım 15500'dür.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satıslar... yuzunu goren cennetlık yanı... :))
|
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Kardeş hayırlı satışlar. Bence bu fiyata kaçmaz bu araba.
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
hayırlı satıslar ınsallah ıstedıgın fıyata satarsın temız arac
|
|
![]() |
|
ceronimo1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ceronimo1978
![]() ![]() ![]() ![]() |
cecoli hocam saygılar yine pejo düşünüyorum 4 kapı dizel olacak inşallah
|
|
![]() |
|
bu son zamlarla dızelınde bır esprısı kalmadı ama yınede hayırlısı olsun. cok temız bırsey bulmaya calıs... ama sen yıne pıyasada gorunmezsın. ses var goruntu yok hesabı :)) gelecegım dıyorsun yoksun pıyasada. 2 kere ektın bızı bu yuzden sana ıyı bır ceza kesmek lazım :))))))))))))
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ceronimo1978
haklısın cecoli hocam inan çok yoğunum bir bilsen. İş bir yandan kurs bir yandan bir de ev işleri var. + şimdide aravba olayı tahmin edersin umarım:) Ama inşallah görüşürüz. Yarın müsaitsen bir yerlerde buluşabiliriz. Çay + tatlı benden olsun o halde:)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ceronimo1978
araç satılmıştır bilginize...
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
hayırlı olsun
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ceronimo1978
sağolun. gidrerken arkasından öylec baka kaldım :( Neyse kısmet daha iyilerine inşallah. Pejom aslanım benim.
|
|
![]() |
|
Hayırlısı Olsun
Dilediğin yeni Bir PuG alman dileğiyle |
|
![]() |
|
UGuRs ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 185 |
hayırlı olsun daha iyilerini alırsınız inşallah
özenle kullandığınız arabanızı sattıktan sonra çok kötü oluyor başka birisine teslim etmek :(
|
|
KahramanKentli...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |