|
Baskı Seti |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
xdesign
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Mart 2011 Saat 18:53 |
Sonunda baskıların sonuna geldik. Araba titremeye, rölantide gulu gulu etmeye, yakıtı fazla yakmaya, abidik gubidik sesler gelmeye başladı. Orjinal servis setini 225 tl'ye buldum. (gerçekten orjinal). Başka alternatif ürünler ya da çözümler bilen var mı aranızda. Tilki gibi kardeşlerim var biliyorum. Cecoli nerdesin modifiye düşmanı :))
Saygılar... |
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
MemoTech
2. Vites 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçenlerde meraktan sormuştum ne kadara değişiyor komple set diye 540 TL gibi bir fiyat çıkartmışlardı. Ivır zıvır bir sürü parça adı saydılar :))
|
|
PEUGEOT 308 SW HDi PANORAMIC PREMIUM PACK (2009 KÖPEKBALIĞI GRİ)
|
|
xdesign
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Adanalı tabiriyle aboovvvv memotech 540 ne birader ya komple şanzuman değişmicek :)
Ben şöyle söylim aslında. 425 TL'ye (400 diyelim gitsin, usta tanıdık :) ) ... 1) Şanzuman inecek baskılar takılacak. 2) Castrol Magnatech eklenecek. 3) Fren balataları bakıma alınacak, bujilerin bakımı piston başlarının oksitleri temizlenecek. 4) Her iki far sökülüp içi temizlenecek. (+ sinyallere beyaz ampül takılacak) 5) Sol arka torsiyon lastiğinde oynaşma var. Ona müdahale edilecek. 6) Egzos son susturucuya gelen boruya 2 yerden kelepçe atılacak. (durmuyor namussuz :) ) 7) İç dış yıkama koltuklar tavan kaplaması ve motor kabini detaylı temizlenecek. Nasıl fiyat :) |
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
bulent 77
2. Vites 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
süper fiyat ankarada zor bu fiyata..
|
|
MemoTech
2. Vites 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
400 lira bedava sayılır.
Sadece şanzuman indirmeye piyasada yaklaşık 150-200 TL para istiyorlar. Zaten baskı balatanın malzemesi de orijinal olursa galiba 180 TL gibi bir paraydı. Şanzuman yağı da değişiyor. Birde o aksamda bir sürü ıvır zıvır rulman felan birşeyler saydılar.
|
|
PEUGEOT 308 SW HDi PANORAMIC PREMIUM PACK (2009 KÖPEKBALIĞI GRİ)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |