![]() |
|
Yağ Tavsiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mart 2011 Saat 14:25 |
|
selam arkadaşlar; önümüzdeki hafta arabaya bakım yaptıcam yağ mobil 1 düşünüyorum daha iyi yağ tavsiyesi olan varmı
|
||
peugeot 307 1.4 hdi
|
||
![]() |
||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bencede en ıyı secımı zaten yapmıssın bence baska markaya gerek yok bı ıhtımal castrol magnetec kullanabılırsın
|
||
![]() |
||
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
|
bu yağ totalden üstün değilmi
|
||
peugeot 307 1.4 hdi
|
||
![]() |
||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
|
tabıkı kardesım total zaten ıyı bır yag degıl pejo sadece totalde fransız oldugu ıcın kullanıyordu ve artık totalla anlasması bıttı dıye bılıyorum yetkılı servisler artık mobil 1 kulanmaya baslıyacaktı en son bıldıgım
|
||
![]() |
||
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
|
castrol edge 5 40 turbo dizel, yağın üstüne tanımam. 15.000km de bir değişiyor. Aracın yağ eksiltesi bile kalmıyor bu yağ ile. Kesinlikle dene.
|
||
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
mobil çok iyi tercih ben kullanıyorum çok memnunum şiddetle tavsiye ederim.....
|
||
![]() |
||
|
motor yağlarının kalitelileri araçta gözle görülür bir fark yaaratiyormu arkadaşlar
|
||
peugeot 307 1.4 hdi
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Yaklasik 1 saat once arabamin yagini yag filtresini hava filtresini kendim degistirdim. Mobil 1 0W-40 motor yagi koydum. Hatta isimi bitirip bilgisayar basina geldim ve bu basligi gordum
![]() |
||
![]() |
||
wings ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
|
yakıt ekonomisi ve dizeller için düşük kükürtlü ve motoru yormayan tek yağ 5w-30 dur.. bunun en iyi temsilcisi Mobil 1 ESP Formula 5W-30.
ama yağ kaçağı varsa 5w-40 yada 0w-40 öneririm. dizeller için olmazsa olmaz tam sentetik yağ kullanımıdır... |
||
![]() |
||
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
Ben Castrol Magnetec kullanıyorum hep; ama Mobil1 de en az onun kadar basarılı bence..
|
||
![]() |
||
wings ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
|
magnatec iyi yağdır ama mobil1 in yanına yurduna (tabiki tam sentetikler için konuşuyorum) bile yaklaşamaz. castrol edge bile mobil1 superx 3000 serisiyle özellikleri neredeyse aynıdır. |
||
![]() |
||
|
arkadaşlar mobil 1 de 10 40 yok galiba 0w40 var on kullansam bir problem olurmu
|
||
peugeot 307 1.4 hdi
|
||
![]() |
||
viceli53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
Önemli olan tam sentetik olması, özellikle turbo beslemeli motorlarda tam sentetik önemli.. zaten sentetik yağ 5w 40 ve 0 w 40 olur. 206 hdi aracıma önceleri 10w40 magnatec kullandım total 7000 den barız farklı, memnun kaldım . kış ayında 5 w 40 edge turbo diesel koydum pek fark göremedim (performans olarak) |
||
![]() |
||
|
tamam ozaman mobil 1 alcam ow-40 alayım şansıma pratikerde dergide gördüm mobil 1 85 tl kampanya var alcak arkadaşlara duyurulur
|
||
peugeot 307 1.4 hdi
|
||
![]() |
||
|
mobıl 1 new lıfe 0-40 tan bahsedıyorsun herhalde. 85 tl ıyı fıyat...
bende yag degısımımde bundan koyacagım...
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Iyi fiyat degilki. 4 litresi 85 lira. Google'a yazdim su site cikti fiyata bir bakin. http://www.ozenticaret.com.tr/asp/product/31/Mobil-1-0W-40-Motor-Yagi |
||
![]() |
||
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
|
ALLAH KIMSEYE AZ BELA VERMESIN
ENIYI SECIMI YAPALIM YG VE DIGER MAZME KONULARINDA
|
||
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
||
![]() |
||
|
senın dedıgındede 85 lıraya gelıyor. bunun farkı nedır ?
arkadasta 85 demıs zaten
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |