![]() |
|
3D stop |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2011 Saat 22:45 |
75 lira yaptım arkadaşlar resmi sahibindende war buraya koyamadım orda 80 yazıyo bakabılırsınız 1aylık stop çizik dahi yok sıfırdan farksız depoda kutuda duruyo ledli aldıgım için boşta aynı gün kargoya weririm sonar marka hayırlı satışlar |
|
![]() |
|
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
![]() ![]() ![]() ![]() |
206 ya uygunarkadaşlar
|
|
![]() |
|
mehmet1965 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: AŞKI ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
resım koyabılırmısın arkadasım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
kardeşim cok ugraştım ya bende ya pc sorun war koyamadım sahibindende ilanım war resimli ordan bakarmısın bi zahmet
|
|
![]() |
|
yusuf206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
selam lar , gel kardeş şu işi 50tl ye halledelim boşa durmasın orda,, bari benim işime yarasın .... tamam mı kardeş.... tamamsa hemen satışı durdur.....
|
|
206 XT 118 HP
|
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Sahibinden.com sadece senin 3d stopunumu satıyor kardeş. Milyonlarca ürün var. Ürün detay sayfasının linkini yaz da bari tıklayıp girip bakalım... |
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
fiyat olarak bu fiyata tek benimki war kardeşş...dikkatli okursan yukarki mesajımdada ilanda 80 lira yazıyo dedım ii oku da öyle yorum yap
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
yusuf senin dediğin fiyata wermem kardeşim saolasın yinede ama ben düşecegimi düştüm stop sıfırdan farksız görürsen bana hak werirsin fiyatım sondur
|
|
![]() |
|
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
nerden görülüyo bu resim bi görsem şunu
|
|
2004 1.6 technoplus triptonik 307 ve tabiki atiker
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
İlan no: #42302864
206 3d stop sahibindende bu ilan nosuyla bakabılırsınız arkadaşlar |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
stoplar satıldı..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |