![]() |
|
DIIIIIIIT SESİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
trtolgi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2011 Saat 19:58 |
2006 307 1.4 ARACIM.ARACIM BELLİ BİR SÜRE GİTTİKTEN SONRA TORPİDONUN İÇİNDE VEYA ÖN TARAFTAN DITTTTT DİYE BAZEN UZUN SÜRELİ BAZEN KISAKISA SES GELİYOR.KONTAĞI KAPATIRKENDE DITTTTTT DİYE KAPANIYO.NE OLABİLİR .TESEKKÜRLER |
|
![]() |
|
Ako06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı sorun bende de var . biiiip diye çınlıyor . stop edip çalıştırınca düzeliyor. ama çözümü bende bilmiyorum . bilen arkadas varsa yardımcı olursa seviniriz
|
|
![]() |
|
trtolgi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
acaba diyorum devirlemi ilgili.benim arac lpg li.gaz kelebeğinden mi bilmiyorum ama benim devir bi düşüyo bi yükseliyo |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Kisa kisa otuyorsa ayni zamanda ekranda hata mesaji belirir. Var mi oyle bisey?
Düzenleyen koliva - 28 Şubat 2011 Saat 22:07 |
|
![]() |
|
ekranda herhangi bir hata mesajı çıkmıyor
|
|
![]() |
|
Ako06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
ekranda hata mesajı falan vermiyor . kısa kısa değil sürekli ötüyor. nereden çıktığınıda anlayamıyorum. . tolgi benim araçta lpg li fakat devirle ilgili pek bi sıkıntı yok ama bilmiyorum yinede.
|
|
![]() |
|
yav 2-3 gündür vr bazen hiç olmuyor bazen oluyo anlamadım.kafamada takıldı.neyse ben aracın balatalarını değiştircem .o zaman bi bilgisayara bağlatayım.çıkarsa birşey yazarım
|
|
![]() |
|
ya anlamıyorumda pek arabadan.neden olabilir diyorum.yok arkdas anlamıyorum.forumu hergün takip ediyorum.öğreneyim diye ama.neyse zamanla .
|
|
![]() |
|
bilgisayara bağlattıktan sonra yazarsan sevinirim
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
arkadasım senden gelen ses benımkının aynısı frene bastıgımda gelıyo benmkıde park sensorun varsa ondan kaynaklanıyodur torpıdonun ordan dıt dıe ses gelıyo frene bastıgımda buyuk ıhtımal sensor beynınde arıza var cunku ana beyınde sorun gozukmedı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |