![]() |
|
Cd Changer |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ako06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2011 Saat 21:27 |
Arkadaşlar Merhaba.. Aracım 2002 model 307 xt . blaupunk marka cd 5li cd changer var. Sorunum;Araç orjinal cd leri okuyor fakat kendi çektiğim cdleri okumuyor.ßilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CD'leri Audio CD formatında yazdırmanız gerekiyor. Windows Media Player'dan yazdırabilirsiniz. Alternatif olarak Nero'nun Müzik CD'si Yaz bölümünü kullanabilirsiniz..
Düzenleyen berkaygr - 26 Şubat 2011 Saat 21:56 |
|
![]() |
|
naksi ![]() 2. Vites ![]() 01 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
yine olmassa cd chncer gözü tozlanmıstır temizlet her audio cdyi okur
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
biraz narindir, bazen orjinalleri bile okumaz. sen cd yi track formatında ve yavaş hızda yazmayı dene ozaman büyük ihtimal açıcakdır.bu arada foruma yeni başlayanlar için üyelerimizi tanıyalım bölümünde kendini tanıtmalısın.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Ako06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Şarkıları track olarak atıyorum en dusuk hızda yazdırıyorum fakat yıne okumuyor bi türlü halledemedim. |
|
![]() |
|
Yav şimdide cdleri geri vermiyor. ışıkları yanıp yanıp sönüyor. bi yardımcı olun arkadaslar :(
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Kronik sorunlarıdır. :)
Teybi kapatıp vermeyen CD hangi slottaysa o tuşa 10-15 saniye basılı tutun.
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
kardes bunlar sıkıntılı benımkıde calısmıyor baktırman gerek ama cok nazık alet olmassa sana bır adres vereyım oraya gotur bı baktır
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Su linkte benzer bir problemin nasil cozuldugu adim adim anlatilmis.
http://www.peugeotforums.com/forums/showthread.php?t=13240 |
|
![]() |
|
valla pek ingilizcem olmadıgı için anlayamıyorum o siteyi . onu bi şekilde halledicez artık. Ama cd çalma konusunda ne yapabilirim ? . track olarak çektim cdyi en yavaş hızda cekiyorum yine olmuyor ? Lensleri nasıl temizleyebilirim ?
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
bıraz sıkıntılı bır ıs bence bır yere baktır derım kızakları kırılabılır bıraz sıkıntılı
|
|
![]() |
|
bildiğin bir yer varmı Kardeş ? |
|
![]() |
|
mesut elektronık 4.cad no:37/a emek/ankara tel 2299977
kardes ıster bı ara konus ben bu yerı bı gun servısteyken göraldan aldım serviste bırsey olursa oraya yonlendırıyormus bı konus gotur ınsallah cozersın olayı |
|
![]() |
|
tamam sagolasın kardes.
|
|
![]() |
|
usta dediğini uyguladım. teyip kapalıyken yaptım olmadı açıkken yaptım yine olmadı.
|
|
![]() |
|
teknikerrr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teknikerrr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bence cd changer e hiç dokunmadan iyi bir teyp ustasına göster.
Bu aletler çok narindir.eğer lens ayarını falan bozarsan daha zor toplarsın.
Benimkindede oldu mekanik kitlendi kendim biraz uğraştım ama öyle kolay değil o cihaza müdahale etmek.Ben elektronik işyle uğraştığım halde cesaret edemedim.
|
|
__307 1.4 HDI XR__
_______2005_______ |
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
kullandığınız cd lerde fark ettiriyor, DMS prof serisi cd leri kullanıyor amcam 307 sinde her seferinde de düşük hızda ortalama 17 18 şarkı atıyor içine bazen 20 sorun olmuyor,ama ben evde princoya basıyorum okumuyor :)
|
|
![]() |
|
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
arkadaşlar, boşverin bu chancer işini... bi zaman sonra dikiş tutmuyor. ve o kadar masrafınız çöpe gidiyo. ben 3. arızada tekrar yaptırmadım ve x car link olayına daldım. hepinize tavsiye ediyorum. çok kullanışlı ve kaliteli bi cihaz...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |