Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Lütfen Yardım Edin...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Lütfen Yardım Edin...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
öğretmen Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı öğretmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Lütfen Yardım Edin...
    Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2011 Saat 14:42
 Merhaba arkadaslar, bende 307 hdi var. Özellikle soğuk günlerde sabahları kontağı çevirdiğimde motor çalısır gibi oluyor tak tak  metalik sesler geliyor ve motor tekrar duruyor. Sanki motor biseylere carpıyor gibi..7- 8 kez denemeden sonra çalısıyor ve Antipolution hatası veriyor. Çalıstıktan ve biraz kullandıktan sonra problem ortadan kalkıyor du..  sonraları bu ses cok daha arttı traktör gibi..  Görmeyen usta kalmadı, degismedik parcası kalmadı... Sorun cözülemedi. Eğer aynı sorunla karsılasıp da cözen biri yardım ederse sevinirim..  Selamlar.. Tel: 0535 242 03 42. Çagrı atarsanız ben ararım..
Yukarı Dön
gokayy Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
23 - Haziran - 1994

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı gokayy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2011 Saat 14:43
bilen birisi birazdan mutlaka cevap verecektir sana ama kendini üyelerimizi tanıyalım başlığı altında şu şekilde tanıtmanız gerekmektedir.
1.- Adınız, soyadınız:
2.- Yaşınız:
3.- Aracınız (Markası, modeli):
4.- Hobileriniz:
5.- Mesleğiniz:
6.- Siteyi nereden duydunuz:
7.- Kan Grubunuz:
8.- Burcunuz:
9.- Taraftarı olduğunuz takım:
10.- Hangi ilçe yada İldesiniz:
11.- Msn adresiniz:

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2011 Saat 14:46

sadece bılgı almak amaclı boyle gırıslere ne yazıkkı cevap veremıyoruz. forum kurallarının gerektırdıgı sekılde hareket edersenız yazmıs oldugunuz sıkıntınız ıle alakalı bılgısı olan arkadaslarımız cevap verebıleceklerdır. gecmıs olsun

Yukarı Dön
öğretmen Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı öğretmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2011 Saat 15:13
Pardon fazla internet deneyimim olmadığı icin sadece acemilikten (prosedürü bilmemekten) kendimi tanıtmadım. Adım Mustafa Karakaya, 34 yasındayım, matematik öğretmeniyim, besiktası tutuyorum, uzun yıllar İstanbulda kaldım, su an esimden dolayı (O da öğretmen)  trabzon dayım. emaillimi zaten foruma kaydolurken veriyoruz diye yazmaya gerek duymadım (mustafakrky@gmail.com)
Yukarı Dön
Carmania Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
03 - Haziran - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Carmania Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2011 Saat 16:34
Hoşgeldınız hocam gecmıs olsun.. Aracınızdakı sorunu daha ayrıntılı sekılde anlatırsanız daha ıyı sonuclar alacagınızdan eminim
Yukarı Dön
öğretmen Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı öğretmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2011 Saat 18:44

Alısverise gittiğim bir gün arabayı durdurup kontağı kapattım, yanlış parkettiğimi anlayınca tekrar çalıştıtrmak istediğimde tekrar çalışmadı,,vurdurarak denedik çalıştı ...bir usta arabayı gördükten sonra aküden olduğunu söyledi akü ve kömürleri ve de dinamoları değişti...2hafta kadar sorun olmadı,, birgün 35 km yoldan sonra 5dklığına  arabayı park ettim sonra yine çok zor çalıştı.......daha sonra  yukarıda söylediğim gibi sabahları çalışmamaya başladı,,marşa bastığımda demir demire sürtüyor gibi ses yapıyor ve çalışmıyor istop ediyordu ısrar edince 7-8inci kerede çalışıyordu,motor ısınca sıkıntı olmuyordu,,ama 2hafta ustalar bakmadıkları yeri kalmadığını söylediler sorunu bulamadılar araba hala ustada 2 aydır da arabasızım son olarak beynine bakacaklar........................

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2011 Saat 18:49
gecmıs olsun... cok ılgınc bır sorun. aracı hıc servıse goturdunuz mu?
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2011 Saat 19:24
Araci bilgisayara baglayip hata kodlarini bir gormek gerek diye dusunuyorum.
Yukarı Dön
öğretmen Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı öğretmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2011 Saat 20:00

götürmedim ama benim usta servisteki arkadaslara ve daha bircok baska ustaya sorduğu halde kimse çare bulamadı

Yukarı Dön
öğretmen Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı öğretmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2011 Saat 20:02
valla çare olana iyi dua edecem..Gülme
Yukarı Dön
sercinho Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
10 - Nisan - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sercinho Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2011 Saat 20:06
hocem oncelıkle gecmıs olsun bu tur sorunlarda baktınız cozum bulunamıyor bence yetkılı servıse gıdın derım cunku sahda solda dıger ustalar bunu degıstır sunu degıstır derken belkıde bozuk olmayan parcalar bıle degısıyordur yetkılı servıs taraftarı degılım fakat sorun cozlulemıyorsa yetkılı servıs en ıyısı cunku orda aracı yapmadan verme olasıkları dusuk sorunu bulurlar ve fıyatı su degısmesı gereken parca bu derler bence ugrasmayın daha buyuk sıkıntılar cıkabılır
Yukarı Dön
öğretmen Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı öğretmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2011 Saat 20:14
haklısın kardesim ama, usta serviste calısan yeğenine de danıstı yine bisey çıkmadı.
Yukarı Dön
Carmania Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
03 - Haziran - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Carmania Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2011 Saat 20:35

(marşa bastığımda demir demire sürtüyor gibi ses yapıyor ) Hocam bak sımdı bu lafdan anladıgım şu, doğru olup olmadıgını bılmıyorum ama benım tek aklıma gelen.. olur ya hani birgun arabanız çalısır vazıyetteyken marş basmış olupda dişliye zarar vermiş ıhtımalınız olabılır mı ?

Yukarı Dön
hakan308 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Mayıs - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hakan308 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2011 Saat 20:46
Antipolution fault yani oksijen sensörünüzde problem var 
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2011 Saat 21:29
Orjinalini yazan: hakan308 hakan308 Yazdı:

Antipolution fault yani oksijen sensörünüzde problem var 

Olmayabilirde. Oksijen sensoru sadece bir tanesi. Onun gibi onlarca var. En iyisi bilgisayara baglayip hata kodlarini gormek ve ondan sonra tartismak. Oksijen sensorunde ise sorun zaten ortaya cikacaktir.
Yukarı Dön
öğretmen Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı öğretmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2011 Saat 21:37
simdi ustayı aradım oksijen sensörü benim arabada yokmus o benzinlide var dedi..
Yukarı Dön
UGuRs Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
21 - Ocak - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı UGuRs Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2011 Saat 21:40
öncelikle geçmiş olsun

Orjinalini yazan: sercinho sercinho Yazdı:

hocem oncelıkle gecmıs olsun bu tur sorunlarda baktınız cozum bulunamıyor bence yetkılı servıse gıdın derım cunku sahda solda dıger ustalar bunu degıstır sunu degıstır derken belkıde bozuk olmayan parcalar bıle degısıyordur yetkılı servıs taraftarı degılım fakat sorun cozlulemıyorsa yetkılı servıs en ıyısı cunku orda aracı yapmadan verme olasıkları dusuk sorunu bulurlar ve fıyatı su degısmesı gereken parca bu derler bence ugrasmayın daha buyuk sıkıntılar cıkabılır
hocam sercinho arkadaşıma katılıyorum benim aracımdada calışmama problemi vardı
sanayide benzin pompası şamandıra enjektör takımları değişildi olmadı beyinden olabilir dediler
yetkili servise gittim şamandıra değiştirdim sorun çözüldü diğeri yansanayi parçaymış belkide öyle bişey vardır servise gidin derim bu kadar sıkıntı çekeceğinize.
KahramanKentli...
Yukarı Dön
tugrabozan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tugrabozan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2011 Saat 22:40
hem dizel hemde sabahları zor çalıyorsa bana kızdırma gibi geliyor
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2011 Saat 22:56
Orjinalini yazan: öğretmen öğretmen Yazdı:

simdi ustayı aradım oksijen sensörü benim arabada yokmus o benzinlide var dedi..

sen bence o telefon actıgın ustanı degıstır... baska bırsey demıyorum...
Yukarı Dön
boranaydogmus Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı boranaydogmus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2011 Saat 23:50
Hocam aracın sesi motor ısınınca düzeliyor mu? Eğer düzelmiyorsa traktör gibi çalışmaya devam ediyorsa aracınızı çalıştırmak için vurdurduğunuz esnada triger kayışı sente atlamış olabilir. eğer böyle bir durum varsa motor zor çalışır, sesi çok kalınlaşır, performans gitgide düşer, siboblar giderek bükülür ve aracınız bir yerde motorunu kilitler kalır. Dizel araçların özellikle vurdurularak çalıştırılmaması gerekir diye söylenir nedenini bilmem ama duyumum bu şekilde. Gerçi usta baktı diyorsunuz böyle bir durumu herhalde anlardı ama bir kontrol ettirin derim.
206 X-Design 1.4 Benzin/Lpg
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26349 20 Osman48
konu icon Start stop son mesaja git 207 0 zafercelebi
konu icon 206 hararet sorunu (çözüldü) son mesaja git 37007 27 kaan206
konu icon Arıza Işıkları... Anlamları son mesaja git 296746 31 dostcanlısı
konu icon Peugeot 206 hararet ve torsiyon sorunu son mesaja git 86 0 kaan206
konu icon Motor arızası aracı tamir ettiriniz uyarısı son mesaja git 94111 43 ozgurtavukcu07
konu icon 308 rolantide dalgalanma titreme son mesaja git 871 1 sensah
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 1034 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6243 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1111 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 315 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3617 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49369 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 532 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 346 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 601 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 91 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4392 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1884 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 1054 0 Just for Justice
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
208adem1 2
SerkanPinar 2
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
kaan206 2
ulamburias 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English