![]() |
|
Lütfen Yardım Edin... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bilen birisi birazdan mutlaka cevap verecektir sana ama kendini üyelerimizi tanıyalım başlığı altında şu şekilde tanıtmanız gerekmektedir.
1.- Adınız, soyadınız:
2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: |
|
![]() |
|
öğretmen ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaslar, bende 307 hdi var. Özellikle soğuk günlerde sabahları kontağı çevirdiğimde motor çalısır gibi oluyor tak tak metalik sesler geliyor ve motor tekrar duruyor. Sanki motor biseylere carpıyor gibi..7- 8 kez denemeden sonra çalısıyor ve Antipolution hatası veriyor. Çalıstıktan ve biraz kullandıktan sonra problem ortadan kalkıyor du.. sonraları bu ses cok daha arttı traktör gibi.. Görmeyen usta kalmadı, degismedik parcası kalmadı... Sorun cözülemedi. Eğer aynı sorunla karsılasıp da cözen biri yardım ederse sevinirim.. Selamlar.. Tel: 0535 242 03 42. Çagrı atarsanız ben ararım..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |