![]() |
|
Xenon hakkında ( resimler eklendi ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ako06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2011 Saat 12:12 |
Konu daha önce açıldı mı bılmıyorum . Acıldıysa kusura bakmayın.xenonların açılıp kapananlarının olduğu doğru mu ? Doğruysa ortalama fıyat ne kadardır |
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Açılıp kapanan nedir kardeş sürekli açık kalacak hali yok ya zaten:) Uzun kısa'yı mı diyosun?
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
:) far sensörunden bahsedıyro sanrım. o xenonda olan bır ozellık degılder kardesım arabada olan bır ozellıktır kontagı actgın zaman farların yanar
|
|
![]() |
|
Ako06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
:) . . yok arkadaslar anlatamadım sanırım. Düğmelı sanırım. Tam bilmıyorum. Far sensoru ıle alakalı değıl. |
|
![]() |
|
anladıgım kadarıyla uyanık bır dusunce var bu ısın ıcınde :))))
ıstedıgın zaman xenon yanacak ıstedıgın zaman halojen yanacak...
arkadasım anlatmak ıstedıgın bu ıse boyle bırsey olmaz. cunku farın ıcıne ancak bır ampul takabılırsın...
|
|
![]() |
|
Tesekkurler sağolun. |
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Aynen
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
Sorun olmazsa bır soru daha sorayım. . Beyaz halojen ampul yasal mıdır |
|
![]() |
|
onda bır sorun yok takabılırsın. o ampuller xenonlar gıbı ısıgı saga sola sacmıyor. ama verdıklerı ısıgın tonundan dolayı yagıslı ve sıslı zamanlarda onunu hıc gormuyorsun soyleyeyım yanı... bırde hepsı aynı renk tonunda olmuyor. bazısı mavımsı bazısı beyazımsı oluyor. ben daha once lada aracımda kullandım fena degıldı memnun kaldım. ama babamın aracına osram cool blue H4 taktık hıc guzel degıl . bırde o ampullerın o kadar cok modelı varkı hangısı nasıl bılmek mumkun degıl. 4300K dıyor, 5000K dıyor, bazısının camı koyu mavı bazısının acık mavı bazısında seffaf renksız halka var anlamadım gıttı yanı. ınsan hangısını alacagını sasırıyor. cool blue dıyor, dark bılmem ne dıyor vs vs ıste :))
|
|
![]() |
|
Anlıyorum. . Tesekkurler. Osram night breaker ıyı dıye bılıyorum |
|
![]() |
|
acıkcası denemek lazım. ama o ampullerın omurlerıde bıraz daha kısa oluyor. bır ara kutunun uzerınde yuvarlak ıbareler vardı. orda bıle beyaz tondakı ampulun omrunun daha kısa olacagını yazıyordu... |
|
![]() |
|
philips diemond vision beyaz ampulde en iyisidir
|
|
![]() |
|
Yasal olması konusunda sıkıntı yok değil mi kesin ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |