![]() |
|
satılık 206 xs 2000 model |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
qEccE ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2011 Saat 23:26 |
hocam alınabilinir tanıdık bildik birinden alırsan cidden güveniyorsan ve titiz birisi diyorsan gözünü kapat al
2. el olup sıfırdan farksız çok araç var arkadaşımızın arabasıda söylediği ve göründüğü kadar çok temiz ha 16bin eder etmez orası ayrı bi konu meraklısına bağlı derim ben daha bugün iş yerinde iş arkadaşıma araba bakıyoruz titiz birisi olduğu için araçta boya kaza vs olmasını istemiyor sıfır arabayada verecek parasıda yok parasına göre 2. el ama tertemiz araç bakıyor ha benim aracımda 1 parçada değişende var lokal boyalarda var ben bunlara takmam bunlar olmasın diyede çok yüksek rakam vermem vermeyip zaten değişen olan ama düzgün bi araç aldım ayrıca cam koltuk işli olan ilk alındığında işlenmiş olabilir ama tek bir maddeyi göz ardı etmenize sebep bu olay neyse hayırlı olsun güle güle kullansın arkadaşın benim söylemek istediklerim satıcı arkadaşın aracını van araçlarla bir tuttukları içindi ayrıca şunuda belirteyim bi FORD hastası olarak öyle bir fiesta almak yerine değişen olan 206 almayı yeğledim kendimce kendi zevkime göre |
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ama arkadasıma güsel bir 2006 van fiesta aldık beyaz
camları ve koltugu vardı ve işliydi
st jant 16 inç + st ön arka tampon yaptık çıkma aldık aşşa yukarı 2000 tl kaçtı arabaya ses sistemi dahil içinde renkli cam vs.
arabaya görenin dibi düşüyor. aman aman da bi kazası yok.. kusursuz arayan zaten gitsin sıfır araba alsın sonucta ikinci el...
ben o arabadan aldıgım keyfi.. ilgiyi .. 2004 quik silverimde alamadım acıkcası.. zevk renk tribi yine..
Allah herkeze en güzelini versin arac mazotu kokluyor bakımıda sıkıntılı değil işli bir temiz bir van bulunabilir aslında.. bilindik bir araba olabilir. Düzenleyen dinoco - 28 Şubat 2011 Saat 20:56 |
|
![]() |
|
106arts ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
BEN BUGUN 1.6 16VALF 110HP 206 MA LPG TAKTIRDIM OH MİS GİBİ 20 TL GAZLA 115 KILOMETRE ŞEHİR İÇİ ON NUMARA OLDU MAZOTLA FALAN UGRASILMAZ 4LİRAYA YAKLAŞMIŞ Bİ TURBO ARIZALANSA MOKOKO ZATEN KILOMETRESI DÜŞÜK DİZEL ARAC BULMAN İMKANSIZ GIBI BULSANDA SANA ABUK SUBUK FİYAT CEKERLER.
|
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Tabiki de kişi istediği fiyatı yazar. İsterse 100.000 tl yazsın. Kimse o fiyatı yazamazsın diyemez. Burdaki insanlar sadece genel piyasasının üstünde olduğunu ve alıcı bulma konusunda zorlanacağını belirtmek için yazıyorlar. Şahsi fikrimce bence de pahalı ama son karar kendisinin. Hayırlı satışlar kardeş.
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlı satışlar umarım değerini bilen hor kullanmayan birine nasip olur. fiyat konusundada herkezin malı kendine değerli kafanda ki fiyatta zorlayıp uzun süre bekliceğine makul fiyata düşür zaman kaybetme derim... |
|
![]() |
|
hayırlı satıslar...
egerkı sadece yakıt ıcın satıyorsan bende sana lpg tavsıye ederım. aracın temız duzgunse aracından da memnunsan hıc satma. yenı aracın cıkarabılecegı sıkıntıları goze alma...
|
|
![]() |
|
qEccE ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
@60de106, buda ayrı bi bakış açısı aracı sadece yakıt için satma bencede lpg taktır bin gitsin benim araçla aynı senin araç en son 1 ay öncesine kadar her gaz aldığımda ölçüyordum 20 kuruş civarı yakıyor ki kışın bence çok iyi gibi hele ki benim araçta açık hava filtresi ve açık egsoz var |
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Öncelikle hayırlı satışlar diliyorum fakat arkadaşların da dediği gibi fiyat biraz fazla görünüyor. Böyle bir araç almayı düşünen biri quiksilver almak dururken neden bu aracı alsın bu fiyata düşünmek lazım.
|
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Sorun sadece yakıtsa, neden LPG taktırmayı düsünmüyosun? En azından yeni alacagın arabanın süprizleriyle ugrasmamıs olursun..
|
|
![]() |
|
arkadaşlar bari siz yapmayın
bendede şu an 2000 206 xs var aracı almadan önce baktığım araçlar ford fiesta van/hususi 1.4tdci, pug 206 van/hususi hdi, corsa 1.3cdti 1.7dti van/hususi model araçlara baktım van yada vandan dönme ve dizel araçlarda ki sıkıntılar yüzünden vazgeçip benzin/lpg olan 206 aracımı aldım 1- van ise koltuk takıp işletmek mümkün değil cam açtırıp işletmek mümkün masraflı (koltuk olayını projeci birinden bilgi aldığım için söylüyorum 1-2 yıllık olan bi kanun değişikliğine bağlı olarak koltuk taktırıp işletme olayı yalan olmuş 2- koltuk taktırmayıp cam açtırmayınca eşşekten farkı kalmaz yada polis düşmanlığınız artıp maddi yönden sıkıntı yaşayabilirsiniz 3- her yıl muayne yaptırmak zorunda kalırsınız 4- sigorta ücreti belirli bir miktarda azda olsa daha fazladır 5- özellik bakımından abs klima çift airbag vs bir çoğunda mevcut değil ya abs ya airbag yada başka bi sürü şey eksik oluyor cam tavan olayı zaten yanından bile geçmiyor :) 6- şirket aracı olma ihtimali çok yüksek ve kim ne derse desin makam aracı olmadığı sürece ki bu araçlar van araçlar km si yüksek hadi yüksek olmadı diyelim motor kasa iç kısmı döşeme ön konsol göğüs vs çok yıpranmış durumda 7- bi kaç tane araca baktırdım kmsi düşürülmüş yada bi çoğunun 2003-2006 arası olmasına rağmen boya kesin var komple boyalı bile olan var kazalıda var hatta şasesine kadar girmiş yada büyük kazası olan araçlarda var 8- motorda ki mekanik aksaklıklar arızalar kesinlikle bilgisayar testlerinde çıkıyor diye asla düşünmeyin çok kısa bi süre önce beyni arızalı palio araç bilgisayar testinden motor performansıda çok yüksek olarak görünerek iyi bi not almıştır (beyin arızası stop etme, tekleme, çekmeme vs .. ) şu an aklıma gelenler bunlar ve bence arabaya binmek isteyen birisi için (eşşeğe binmek istemeyen birisi için) fazlasıyla yeterli sebepler mevcut |
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
aynen...
|
|
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
0 fiyata 2020 van alınır:))
|
|
|
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
![]() |
|
her malın bi alıcısı vardır arkadaşlar adam arabasına güveniyor demek ki e alıcıda değiliz neden bu tavır anlamadım.. bende de var 2000 model xt ne kaza ne ufacık boya tamamen orjinal satıcak olsam 15000 den kuruş aşağı vermem.. kardeşim çok isityosun o fiyata 2010 van alınır:))) töööbe tööbeee
|
|
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
onu bunu boşver araban güzel umarım değerinde satarsın ..
12 binliraya tek kapı vandan dönme cok güsel bir dizel alırsın yine tek kapı hemde 2004 2005 model
heryıl vizeye gidersin ama mazottan yaptıgın tasarruf vize için devede kulak kalır inan bana:)
|
|
![]() |
|
CihanHançerli ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mayıs - 1992 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CihanHançerli
arkadaşım mesela ddm bende :) peki arkadaşım o dört kapı 206 tek kapı kadar dikkat çeker mi ?
( arabaya göre tabi )
|
|
![]() |
|
bmw den bahsetmıyoruz 206 dan bahsedıyrouz
![]() Düzenleyen EmRaH - 27 Şubat 2011 Saat 23:08 |
|
![]() |
|
CihanHançerli ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mayıs - 1992 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CihanHançerli
kardeş peki sen 11 lik külüstür bmw ile 15 lik sağlam bmw den hangisini alırsın mesela ?
|
|
![]() |
|
11-13 arası cok rahat bulunur.. arabaya yapılan extrealar satarken para etmez dıye dusunuyorum . neyse konu dagılmasın
|
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
bencede fıyat yuksek
|
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |