![]() |
|
206 sustalı anahtar!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2011 Saat 02:26 |
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Resimler görünmüyor.
Ben de 15-20 gün önce 106'mın anahtarını sustalı yaptırdım. Tabi mecburiyetten, orijinal kumandası bozulmuştu. ![]() ![]() Düzenleyen berkaygr - 25 Şubat 2011 Saat 14:10 |
|
![]() |
|
qEccE ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
şu resim olayına illet oldum ya girip bakayım dedim bi göremedim ne kadara yaptırdın hocam alarmı felan o sustalıya geçirdiler dimi ?
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
hayırlı olsun güle güle kullan. ben anahtarcıya sorduğumda sağlıklı degil 206 larda yaptırma demişti. sustası bi süre sonra bozuluyor diye yaptırtmadı zaten anahtarda küçük olduğu için çok gerekli değil bence.
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı olsun.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
hayırlı olsun... sustalı cok guzel oluyor ama zamanla bozuluyor. ondan sonra kafasına gore sallanmaya baslıyor. esasında 206 nın anahtarı kucuk oldugu ıcın pek sıkıntı yaratmaz.
Düzenleyen cecoli - 25 Şubat 2011 Saat 11:03 |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
katılıyorum.bende güvenemediğim için yaptırmıyorum. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
Hayırlı Olsun Güle Güle Kullanın.
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
hayırlı olsun ben de yaptırdım geçenlerde, cok tatlı duruyor ama bazen cepte sıkısınca tusuna basılıp anahtar acılabiliyor ona dikkat edin.. özellikle size bir tavsiye bagaj kapısını ya da aracın kendi kapısını sustalınızla acmamaya özen gosterin zorlamaya gelmiyor gevşiyebilir..
![]() |
|
![]() |
|
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
valla hiç bi problem yaşamadım aslında. ayrıyeten 206 anahtarı okadarda küçük değil bence. çünkü yeni sustalı anahtar daha zarif ve kibar normaline göre. bu arada eski anahtar kutusu da bende susta bozulunca geceriz ona. heves meselesi dedimya işte :D
|
|
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
hayırlı olsun kardeşim ne kadara mâl oldu?
|
|
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
hayırlı olsun.güle güle kullan
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
45 tl ye mal oldu bana...
|
|
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
iyiymiş ya fiyat gayet normal.. "Güzellik ayrıntılarda gizlidir" güle güle kullan..
|
|
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
|
![]() |
|
yaizm7 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2011 Konum: Çengelköy / 34 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
hayırlı olsun güle güle kullan (:
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
45 güzel fiyat bence hayırlı olsun güzel olmuş
|
|
![]() |
|
Sustalının üzerine alarmı mı bağlattın yoksa merkezi kilidi mi? Ben kayseri de sordum anahtarcıya merkezi kilidi bağlayamıyoruz demişlerdi. |
|
![]() |
|
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
Ben de çok beğendim nerde yaptırdın acaba? adres telefon var mı?
|
|
206 X-Design 1.4 Benzin/Lpg
|
|
![]() |
|
45TL uygun bi fiyat gibi geldi bana ama sadece sustalı kumandanın fiyatı mı bu? Yani içersindeki merkezi kilit devresi falan dahil mi? Merkezi kilite mi bağlattın yoksa alarma mı? |
|
![]() |
|
Bende Bu sistemi Çok Beğendim
Bildiğim Bi alarm Markası Var Alarmda Sustalı Anahtarda var bizim anahtarların aynısını sustalıya Entegre ediyorlar ben galiba onu yapıcam |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |