![]() |
|
3d stop |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2011 Saat 21:17 |
selam arkadaşlar..ledli aldıgım için satıyorum malesef tum çabalarıma ragmen resım koyamadım..fiyatım 100tl dir sonar marka daha 1aylık stop hayırlı satışlar |
|
![]() |
|
yusuf206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
selam resmini bi şekilde koyarsan umarım satarsın hatta beğenirsem ben alırım saygılarımla......
|
|
206 XT 118 HP
|
|
![]() |
|
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
![]() ![]() ![]() ![]() |
birtekumutt@hotmail.com msn adresım ekle kardeşim hemen gosterım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
#42302864 bu ilan numarasından bakabılırsınız sahibinden.com dawar ilanım resimli olarak arkadaşlar
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
verdiğin numarada hiç bir ilan yok eminmisin doğru numarayı verdiğne
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Ilan var da onay bekleniyor.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
hangi aracın stopları? 106, 206, 306,307, 207 vs
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
arkadaşlar stop 206ya uygundur...sonar markadır çizik dahi söz konusu degıldır
|
|
![]() |
|
ike ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Konum: çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
Şu anda sıfır fiyatı 100 lira kardeşim
|
|
![]() |
|
rapsody ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Kırıkhan/HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
hoş görünüyor alsam mı acaba?
|
|
Rakı, şarap içiyorsam sana ne!
Yoksa sana bir zararı, içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
kardeşim ben 185e aldım şimdi sıfır fiyatını bilmiyorum ama 90olsun madem öyle fiyatı kutusunda şuan ledli taktım boşa cıktı içinde aldıgımda ampul yoktu onalrla beraber gondercem isteyen olursa
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |