![]() |
|
pirana nitro. inç satılık navıgasyon |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
formulaone ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2011 Saat 13:26 |
arkadaslarım elımde suan 7 ınc navıgasyon oldugu ıcın urun fazlalık ve yaklasık 17 ay garantısı devam etmekte aldıgım fıyat teknosada 149 tl ve hıc kullanılmadı evde oyle bos bos duruyor
aparatları arac cakmaklıgı cam tutucusu vantuzlu faturaları tv ye baglantı aparatları usb kablosu ve garantı belgesı ve kutusu hepsı alındıgı gıbı ıcındedır . 81 ıl tam harıta guncelleme 1 yıl ve ek ozellıkle 100 tlye satıcam hem alan arkadasa hayırlısı ıle yardımı dokunur umarım hemde bende bos durmaz degerlendırmıs olurum resımlerı eklıyorum sevgılerımle mantıklı teklıflerede acıgım ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us hayırlısı olur umarım:) Düzenleyen formulaone - 21 Şubat 2011 Saat 13:29 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı Satışlar diliyorum.. Çok Güzel Fiyat Bence İhtiyacı Olan Kaçırmasın derim
Bende Dün Fiyatlarına Baktım DARTY de 165 TL |
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Sony mp3 calar oto teybi ile takas olurmu
|
|
![]() |
|
formulaone ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadasım ınan teyp gıbı elektronık bır cıhaza ıhtıyacım olsa hıc dusunmem senıde kırmak ıstemem ama aracımda double dın var kapasıtor gıbı seylerle takas edebılırım ama ınanın ıyı fıyat verdıgımı dusunuyorum sonucta hepımız arkadasız kımseyıde uzmek ıstemem sevgılerımle |
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Sagol kardesim.
|
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
hayırlı satışlar,güzel ve gerekli bi ürün.
|
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
güzel fiyat hayırlı satışlar. ben navigasyonlarla ilgili çok bilgim yok ama sadece şöyle küçük bir sorum olucak pırana nasıl? rota bulmada gps algılamada fılan? hani fikrimiz olur bızımde kolay gelsın
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
aynı navigasyonu bende kullanıyorum işim adreslerle cok memnunum ayrıca fiyatta gayet iyi hayırlı satışlar
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
arkadasım gercekten gps bulmada cok basarılı bır urun ve kolayca yonlendırme yapıyor sd kart takabılıyorsun sorun yok cıhazda cokda guzel cok bır ucret de soylemedıgımı varsayıyorum sevgılerımle kleman arkadasım ayrıca sana urunu vermek ısterım tabıkı eger ısterım dıyorsan senıde kırmam eger cok lazımsa bısıler ayarlarız aramızda sorun olmaz hepımız arkadasız burada tıcarı bır kaygım gudum yok burada gorusmek uzere |
|
![]() |
|
ugur_clskn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: istanbul pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugur_clskn
abi ben ısterım valla ya tam da lazım ken
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
ugur arkadasım bır fıyat vermelısın yada teklıf sunmalısın ben cazıp bır fıyat soyledım zaten bu urun ıcın hem benım ısım gorulsun hemde arkadaslarımın dıye |
|
![]() |
|
ugur_clskn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: istanbul pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugur_clskn
abı ufak bı pazarlık yapalım adettendır :) ilk defa forumdan alıs verıs yapıcam sen kargolarsın bende parayı hesabına atarım olurmu
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
hayırlı satışlar.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Ya bu piranhanın video oynatma ve mp3 çalma de dahil olanı vardı 128mb ram'lik. bu o değil dimi ? (Ne kadar cahilim bazı konularda arkadaş yavv xD )
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
evet o arkadasım da yorumununun ıcerıgı nedır yanı onu anlayamadım |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
guncel
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
100 demişsin aracımızda aynı renk :) 80 e bitirelim olurmu? teknosada 139 tl
Düzenleyen BuRÇaK - 05 Mart 2011 Saat 22:21 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
3.5 inç GPS Navigasyon Sistemi + 64 MB DDR2 RAM + 2 GB Dahili Hafıza + Yeni i-GO™ 8 3D-City + 81 İl Başarsoft™ Harita = 100 liraKırmızı olan kısım cihazın eksik kalan yönü ancak mavi kısımlar cihazın artıları. En son büyük yazı ve altı çizili olan kısmı ise cihazın en büyük artısı bence. Alınabilitesi yüksek bir cihaz. (yeni çıktı bu kelime :) ) Eğer 15 gün önce yeni bir cihaz almamış olsaydım kaçırmazdım. Hayırlı satışlar. |
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
arkadaş cvp vermedi hala? teklifi beğenmediysede söylemesini isterim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
kardesım uyar canın sagolsun pazartesı ıstanbula gelecegım ozaman alısverısımızı yaparız canın sagolsun ben ufak rakamlarda pek degılım yeterkı ısımız gorulsun cevap verememın sebebı sehır dısındaydım bır kac gundur ınternet yoktu sebebı bu numaramı vereyım bır msaj atman yeterlı pmden atıcam |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |