|
yeni lastik arka çamurluğa sürtüyor |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
manyaq_motorcu
1. Vites 18 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı manyaq_motorcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
sürten yeri ezdim yine tam çözüm olmadı çamurluğu dışarı çekmek gerekiyor ama onu da pek istemiyorum. Çamurluğun şeklini bozmaktansa jant değişmek daha doğru olur bence
|
|
klemann
1. Vites Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tam ezemedin sanirim. bende xsara2 vardi. 215/45/17 lastik taktim. oda cok surtuyordu, balyoz yardimi ilé ezdim, hic surtme yapmamisti.
|
|
redgangway
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2011 Konum: SİVAS Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı redgangway
|
Benim 206 + da da 15 jant ve 195.55.15 lastikler var önce çamurluğun
içinde kalan kıvrıma sürtüyor zannetmiştim fakat daha sonra arka
tamponla çamurluğun birleştiği yere sürttüğünü farkettim çamurluğun içe
doğru olan kıvrımı yaklaşık 0,5 cm iken tampon başladığında 2 cm ye
çıkıyor.tamponun içe doğru olan kıvrımını bıçakla küçültünce sürtme
kesildi. bir denemende fayda var.
Uploaded with ImageShack.us Düzenleyen redgangway - 19 Şubat 2011 Saat 20:18 |
|
g-demir
2. Vites 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sürten yerleri biraz daha ez bir sorun olmayacaktır. zaten içi genelde boşluk. aynı derdi biz de yaşamıştık 5 yıl önce bir şahinde, ezince sorun kalmıyor
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
manyaq_motorcu
1. Vites 18 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı manyaq_motorcu
|
yok arkadaşlar çok iyi ezip düz bi şekle getirdim. hatta ezmeden önce o kıvrımın keskin yeri sürtünce daha şiddetli ses çıkıyordu şimdi daha yumuşak bi ses yapıyo. Jantın ET değerini hesaplayan program buldum ve hesap yaptım şu anda aracımın üstündeki jant eski orjinal janta göre amortisör direğinden 0.5 cm uzaklaşmış. Üstüne bir de lastik tabanı 1 cm büyüyünce toplamda eski orijinal jant ve lastiğime göre 1.5-2 cm dışarıya çıktı lastik ve jant. Bu farkı kapatmak için arka çamurluğu dışarı çeksem de ön çamurluk daha ince olduğu için ön lastikler çok dışarda kaldı ve güzel durmuyo Jantın içinden tornacıda 1 cm aldırma imkanım var ne dersiniz ??
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |