![]() |
|
Egzos muayenesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2011 Saat 18:19 |
||
INdiririz bi ara orjinali rahat ol baba :)
|
|||
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
orjınal IN, remus OUT :))))))))
|
|||
![]() |
|||
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
||
Remus'lar ellerinden öper amcası :)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
hadı gecmıs olsun. masallah...
|
|||
![]() |
|||
||
Söktüm abarth'ı geçtim sorunsuz :)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
tamamdır :))
gereklı bılgılerını bana gonderkı bende ılkyardım setı ıle futbol topunu gondereyım...
ayrıca muayeneden sorunsuz gecmenı dılerım. hadı hayırlısı...
|
|||
![]() |
|||
||
Gidiyorum birazdan muayeneye dua edin :)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Ahahaha muhabbete bak :)))
Cecoli diyosun ki : sana guzel bır futbol topu hedıye edeyım dedım konu nereye geldı yaa :)) Ben de diyorum ki : Egzos muayenesinden konu nereye geldi heytt anam babam :))) Tamam istiyorum o futbol topunu. Ama imzanı atacaksın üstüne. :) |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
top ısın gırgırı ya... :))
elımde fazladan futbol topu var bırını arkadasıma hedıye edeyım dedım. konu oradan cıktı :))
|
|||
![]() |
|||
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
dostluklarda yuvarlak bir topa kaldıysa işimiz var yav :)
|
|||
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
|||
![]() |
|||
||
bılırsın futbol genelde erkek sporudur. spor dostluktur kardeslıktır. sana sıfır bır futbol topuda hedıyem olsun dedım ama sen bıze plates topunumu uygun gordun alacagın olsun :)))
samımıyetın ve dostlugun buyuklugu topun capıyla mı olculuyor... ben bılmıyordum boyle bırsey oldugunu
![]() sana guzel bır futbol topu hedıye edeyım dedım konu nereye geldı yaa :))
|
|||
![]() |
|||
||
O zaman ben de sana plates topu göndericem Cecoli. Samimiyetim ve dostluğum o kadar ebatlarda :)
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
||
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
![]() |
|||
||
dostlugun samımıyetın sımgesı ıste :)) anlamayacak ne varkı |
|||
![]() |
|||
||
Abi herşey iyi hoş ta ben halen o futbol topunun bu dayanışmadaki rolünü çakamadım. Noluyoook yaa ![]() Tamam boş bi zamanda yapalım bu olayı :) |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
gereklı bılgılerını ozelden gonder hemen sozumu yerıne getıreyım :))
ama sende sunu yapacaksın...
arabayı duz bır yere cekeceksın. bagaj kapagını acacaksın. ılk yardım setını bır elıne alacaksın ve gonderecegım topu dızınde sektırırken bır resım cektırıp buraya koyacaksın
![]() devamında aractan fılmlerı ve egzozu sokmeden "oncekı ve sonrakı" hallerınıde resımleyıp bızımle paylasacaksın...
Anlasmısızdır umarım
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Anlaştık ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
ben sana bır ılk yardım setı gonderırım ama yangın sondurme tupu ısteme benden :) bırde sana futbol topu gonderırım helallesırız :))) hava fıltresını, chargerı ve merceklıyse xenonları sokmene gerek yok. ayarını yaptır yeter![]() |
|||
![]() |
|||
||
Yap bi büyüklük 1'er tanesini gönder kardeşine. Sen onları gönder sözüm olsun egzosu filmleri hava filtresini charger'ı xenon'ları sökecem hadiii :))))
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
gel benım arabaya bak...
![]() ılk yardım setı mı? 2 tane :)
yangın sordurme tupu mu? 2 tane :)
alet cantası mı? tam techızatlı :)
olması gerekenden fazlası var ve olmaması gereken hıcbırsey yok :))
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |