![]() |
|
Stop etme ve tekleme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
favourite ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı favourite
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2011 Saat 22:40 |
Arkadaşlar 99 model 306 aracımda araç rölantide çalışırken önce devir yükselmesi oluyo sonra devir normale dönüyo, 1. viteste giderken tekleme öksürme falan oluyo bazende stop ediyo. Sanayiye gittim araba 1 saat kaldı hiç bi aksilik çıkmadı. Hatta motor boğaz kelebeğini falanda temizlettim. Ama yine aynı şeyi yapıyo. Bari bu hafta sonum sanayide geçmesin... Araç Benzinli
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah Allah :((
ustaya gıtmene ragmen duzelmedıyse sende ustanı duzelt :))
|
|
![]() |
|
favourite ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı favourite
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ustada normal çalışıyo :)
|
|
![]() |
|
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
Bence arabayı değiştir o zaman :) şaka bir tarafa başka usta dene bu hafta.
|
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
aynı sorun bende de var arabayı ilk çalıştırmamda arabanın devri bi yükseliyor bir düşüyor sanki stop edecekmiş gibi aracım benzinli daha bi ustaya gitmedim bu sorunun çözümünü bekliyorum.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
başka usta dene emin ol zararın olmaz kârın olur.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
tugrulavci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tugrulavci
rolanti düzenleyıcıne baktır |
|
![]() |
|
rapsody ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Kırıkhan/HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
bence enjekörerde tıkanıklık olabilir.bende de aynısı vardı yazın.pislik gelmiştir diye düşündüm,ama yine de değiştireyim dedim.parça ararken motoru biraz zorladım,kendiliğinden düzeldi:))ben benzini shell den alıyordum.shellin içine kattığı bi madde puglarda enjektörden geçemyormuş.benim sorun düzeldikten sonra ağabeyimin arkadaşı söylemişti.
ama bende ısınana kadar değil sürekli ve bütün viteslerde yapıyordu bunu. |
|
Rakı, şarap içiyorsam sana ne!
Yoksa sana bir zararı, içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim! |
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
bence bogaz kelebegı potansıyometreısnden.buyuk bır ıhtımal potansıyometre
|
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
![]() |
|
eneslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 231 |
Hangi şehirdesiniz ?
|
|
Enes
( Peugeot 307 Comfort Technoplus 1.6 110 PS Benzin + Lpg 2006/2 (makyaj)) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |