![]() |
|
106 GTİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ADM ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Aralık - 1991 Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2011 Saat 15:06 |
slm Arkadaşlar 106 Gti Arıyorum temiz.. 1998-2001 arası sunroof lu.km 130000 ve altı
|
|
HED
538 669 43 80 |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ilanını güncel tut muhakkak denk gelecektir. Sahibinden .com ada bak oradada şansa belki iyi araç çıkar.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
moniker ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
aracım kopmle orjinal logo iptali falan da sanayi değil servis bakımlı kazası kesinlikle yok ilk sahibi tanıdık iş arkadaşımdan bayan mühendisten aldım 98 model siyah 106 gti s16 118 bg
123 000 km de tekrar söyliyim kesinlikle kazası yoktur yıpranmamış devrinde kullanılmıştır ilk günkü gibi tertemizdir servisten yeni çıkmış lastikleri yarı ömründe 600 liradır
satış nedenim yok iyi fiyata satarım ancak pazarlık yok verebileceğin en üst fiyat nedir ?
modifiye dışında masrafı yoktur
|
|
![]() |
|
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
|
![]() |
|
mod55 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Aracın resimleride olursa daha iyi fiyat biçimi olur.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bu araç sanırım yanlış mıyım?
|
|
![]() |
|
moniker ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
maalesef fotoğraf paylaşamadım denedim ama.. araç istanbul tuzla mercan bölgesinden fabrika çıkışlı nasılsa aynısı arkadaşlar sade ön farlarda kaş var kızgın bakıyor bu arada sabah 7 00 akşam 18 00 çalışıyorum evin 2. aracıdır bilginize.. 14500 TL al modifiye yap bin benim zaten bincek vaktim olmuyor haftanın 6 günü işteyim :( 200 wt mid bass ön kapıyada 130 wt pioneer en yeni modeli taktırdım pendoria mediamarktan garantisi var arkadaşın yazdığı kriterleri karşıladığından yazdım illede satma derdim yok kısmetse zaten olur.. kitapçığı servis bakım kağıtları herşeyi mevcuttur lütfen kesiciye girmiş yıpranmış motorlarla kıyaslamayın herkesin vakti değerli yalan bilgilerle hiç kimsenin bedduasını almak istemem saygılar bu arada fotoları nasıl paylaşıcam bilgisayarım formatlı olduğundan 3 tane resimim varisterseniz içini dışını çekip koyarım müsait olunca çalışmayan hiçbir aksamı yoktur stepneleri ses yapan bi araçtır bilen bilir o tip kronik sorunlar giderilmiştir özel jonta ile.. pendik te e 30 önümü kesip pazarlığa başlamıştır öyle acayip anılarıda var :D |
|
![]() |
|
ADM ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Aralık - 1991 Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
sunroof varmı
|
|
HED
538 669 43 80 |
|
![]() |
|
FIRAT.75 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
MONİKER SİZİN ARAC TEMİZE BENZİYOR ZATEN 14.000 SATARSIN
|
|
![]() |
|
evet sunroof var aracım satılmıştır 15 000 tl ye saygılar :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |