![]() |
|
307 İCİN 5 KOLLU JANT |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
neo ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2011 Saat 10:39 |
307 İCİN ORIJINAL (OEM) 5 KOLLU 16 INCH LİK JANT ARIYORUM. TEMİZ VE MAKUL FİYATLI JANTLAR İCİN MESAJLARINIZI BEKLERİM.
Düzenleyen neo - 12 Şubat 2011 Saat 10:51 |
|
saygılar...
|
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende isterım.fakat benım aracta oalan ıle takas sartı ıle
![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende de 15 inçlik olanlardan var, uygun fiyata bulursam 5 kollu 16 alıcam yoksa 17 alcam inş.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
takas yapalım mı
![]() |
|
![]() |
|
kabus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
kardeş senin jantlar 307 15 inç orjinal 7 kollu jantmı satıyormusun fiyatı nedir temizmi jantlar
|
|
2003 PEUGEOT 307 1.4 XR HDİ BEYAZ
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bu ilan senin işine yarar adam ilk ilanı verdiğinde 499 lira istiyordu..
şuanki fiyatı 699 lira diyor. ama adam fiyat düşürecektir. bi görüş derim ben http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-ve-lastik-takimlari-peugeot-jant-lastik-takimi-205-55-16-42231519/detay |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
zam yapmış janta :))
|
|
![]() |
|
aynen uyanıklık
adam bana 450 lira bile olur demişti |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
.15 jant 500 tl ye sıfır var.
|
|
![]() |
|
neo ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
ama 16 jant yok
|
|
saygılar...
|
|
![]() |
|
dolu ama replikası bu fiyata |
|
![]() |
|
by-cx ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
arkadaşlar replika çakma demekmi oluyo farkı hakkında bilgisi olan var mı?
|
|
x-design 1.4 otm Brh+ atiker fast. 18.08.1982.
|
|
![]() |
|
Replika demek orjinal bir firmanın yan sanayi ismine denir
kalite olarak daha düşük olduğunu hatırlatmakta yarar var malzeme kalitesi düşüktür. biraz |
|
![]() |
|
by-cx ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
teşekkürler kardeşim kısmet alıcam ama acelem yok şuan 14 jantım var ama 15 yada 16 takıcam. orjinal bulursam tercihim olur tabi kısmet.
|
|
x-design 1.4 otm Brh+ atiker fast. 18.08.1982.
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
hayırlısı olsun 5 kollu jant aracını çok değiştirecektir. sahibinden.com da daha önce sık sık görüyordum.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
benim aklımda da 307 sw nun 17 inç jantları var onlarda güzel bide onlara bakmanı tavsiye ederim
|
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
İlan sahibi üçkağıtçı galiba almak için mesaj yolladım telefon yaz hesap no ver diye tekrar cevap bile vermedi bana. Satacak adam ilanına neden telefon numarası koymaz anlamam.
|
|
206 X-Design 1.4 Benzin/Lpg
|
|
![]() |
|
cins cok !!!
|
|
saygılar...
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
ay başında bende 18 inch jant almayı düşünüyorum.yaklaşık 1 ayda gelecekmiş jantlar. dolayısı ile eski jantlarım olan 16 inch leri satmayı düşünüyorum. daha doğrusu jant alırsam satacağım. bir kaç gün içinde konu açacağım bende |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |