![]() |
|
Satılık 206 X-line 2005 ( Satıldı ) :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
UGuRs ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 185 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2011 Saat 23:24 |
Kendi aracımdır arkadaşlar
Düzenleyen UGuRs - 04 Mart 2011 Saat 22:21 |
|
KahramanKentli...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
En hayırlı satışlar
umuyorum değerinde değerini bilen biri satın alır iki gözüm 206 beyaz |
|
![]() |
|
UGuRs ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 185 |
teşekkürler albay inş. öyle olur
|
|
KahramanKentli...
|
|
![]() |
|
alaaddin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
hayırlı satışlar uğur
|
|
iyi çalışmalar
|
|
![]() |
|
teşekkürler hemşo
|
|
KahramanKentli...
|
|
![]() |
|
UGuRd ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Arkadaşlar araca takas isteği geldide fikirlerinizi almak istedim
hyundai accent 2006 admire model dizel
115000 km servis bakımlı 3 parca boyalı kaput sağ sol camurluk gümüşgri
başa baş takas teklifi yaptı ne cevap vereyim sizce?
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
birader 1 hesap kesmedi 2. yi mi açtın?
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
UGuRd ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
bilgisayara format attım diğerinin şifresinide ne denediysem bulamadım şifre mi unuttum bölümüde yok o yüzden böyle yapmak zorunda kaldım özgür
|
|
206 X-Line 2005 Beyaz Tiptronic
KahramanKentli... |
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
eger admire orjinalse yani orjinal kmdeyse kmsi çekilmediyse ve ticariden cıkma değilse.
hertürlü 16 lira eder. güselse 17 lira bile eder
|
|
![]() |
|
orjinaldir heralde yakıtları nasıl onların biliyormusun
|
|
206 X-Line 2005 Beyaz Tiptronic
KahramanKentli... |
|
![]() |
|
Satıldı aracım :( 16000
alan adam hemen ilan vermiş 18250 diye
xenon sis sensor felan taktırmış zoruma gitti be:( ben yapacaktım onları:D
|
|
KahramanKentli...
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
daha ıyılerını nasıp etsın allah kardesım uzulme :) gıdenın yerıne daha ıyısı gelır yeter kı sag olalım
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Tşk ederim kardesim
zoruma giden adam yapmıs :P üstünede 2250 tl para bırakmıs
tek kapı düşünüyorum ilerisi icin :D nasip olursa insallah ama onu dizecem :D icimde kalmadan
|
|
KahramanKentli...
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Yok yok bu defa nasip olurda alırsam yapacam :D
|
|
KahramanKentli...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlısı ınsallah :))
benımde senın gıbı ıcımde olanlar var. bakalım ne zaman kısmet olacak...
|
|
![]() |
|
İns yakın zamanda olur ikimizinkide cem abi :D
|
|
KahramanKentli...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |