![]() |
|
jant lastik secimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
10RS935 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2011 Konum: zabıta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2011 Saat 18:01 |
selam arkadaslar ben de seytan kırmızısı 2004 (xt) - 206 var suan 14 cant lastık var ama ben jantları bıraz buyutup aracada 5 cm spor yay takıp cokturucem sizce kac inj cant lastık ve nası jant taksam yakısır? yardımcı olursanız sevınım....???
![]() |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
15" taktır kardesım 185*55*15 takarsan ıyı olur ama lastık kalın olsun dersen ben 195*50*15 taktırdım tavsıye ederım araba cok guzel oturuyor hemde goruntu super :D daha ıkı gun oldum takalı araba eskıden cok savururdu sımdı dumduz gıdıyo donemeclerde falan cok guzel
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
10RS935 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2011 Konum: zabıta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ama kardesım ben bıraz yanaklar ınce olsun ıstıodum ama senın aracın fotoları varmı?
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=12731 burda var kardesım ınce yanak ıstıyosan 16 17 takman gerekır onlarda arabaayı hem yorar hem yakıt artar hem konfor duser v.s v.s
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
195x45x16
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
|
|
![]() |
|
saolun arkadaslar 15 taktırdım bende sımdı 5 cmlik spor yay aldım cokturcem arabayı nası olur
|
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Düşük olur :)
|
|
|
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
195/45/16 tavsiye ederim bende, ben kullaniyorum hicbir sorun yok.
|
|
![]() |
|
ya arkadaslar ben dedıgım spor yayı taktıramadım olmaz dıolar yok vırajlarda araba savurur dıolar bıde sade yay olmaz dıolar ???
|
|
![]() |
|
frt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
virajda alçak arabanın savuracağını da ilk duyuyorum...
selam söyleyin o yare... :)
|
|
Diğer fotoğraflar için Google'da " 52 FR 383 " olarak aratabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
yaa usta öle dıo yaw spor yayaı takınca olurmus bu spor yaylar konı amortıserı olmadanda takılmıomus :S
|
|
![]() |
|
Kardeş tam tersi olması lazım :)) Düşük araba yere daha yakın olacağından aerodynamic açısından daha sağlar tutar yeri.
|
|
|
|
![]() |
|
hmm yanı bendekı spor yaylar olur bı sorun cıkarmaz demı?
|
|
![]() |
|
Olur
|
|
|
|
![]() |
|
şükrü köse ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı şükrü köse
SELAM ARKADAŞLAR 206+ ALDIK . LASTİK EBATINI 205 X 65 X 15 TAKTIRSAM BİR PROBLEM OLURMU ?
HANGİ MARKAYI TAVSİYE EDERSİNİZ . YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
206+ lar normal 206 ile aynı camurluk genişliğine sahipse 55 yanaktan büyük lastik sürter ben denedim 65'i. |
|
![]() |
|
şükrü köse ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı şükrü köse
205 x 55 x15 mi daha uygun
195 x 55 x15 mi daha uygun olur . hem tüketim acısından.
üstündeki lastik 175 x 65 x14 fabrika çıkışı .
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
ben 185 55 15 ideal bulamazsan 185, 195 i geçirme.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı şükrü köse
yardımların için teşekkür ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |