![]() |
|
motor kaput |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2011 Saat 23:41 |
yetkili servislerde
95 lira bende almayı düşünüyorum motor gürültüsünü önemli bir derecede azaltıyor. |
|
![]() |
|
UGuRs ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 185 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bendede 2005 var bende kazadan sonra cıkartmışlardır zannediordum
![]() yağmur yağdıgı zaman motor kaputundan buharlar cıkıyor
![]() |
|
KahramanKentli...
|
|
![]() |
|
mhakan71 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1971 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
100,00 tl civarında 307 kaput keçesi
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende 307 ye düşünüyorum , maliyeti ne kadardır.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
benim 2000 model 206 xt 1.6 kaput içinde keçe mevcut.. gerekliliği hakkında bilgim yok ama rahatlıkla bulabileceğin bişey netten araştırmak lazım..
|
|
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
|
![]() |
|
kaput keçesi genelde 206 nın dizel araçlarında oluyor
|
|
![]() |
|
albay32 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
nereden bula biliriz ve bir sorumdaha var istetmeyi açma anahtarım yok nereden bulabilirim?
|
|
![]() |
|
alaaddin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
olsa ne olur olmasa ne olr bi etkisi oluyormu peki |
|
iyi çalışmalar
|
|
![]() |
|
emın olmayıp baskalarından duydugum kadarıyla bazılarında oluyormus bazılarında olmuyormus. ama alıp kendın takabılırsın... |
|
![]() |
|
alaaddin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
bende 2000 1,6 roland carros var ondada keçe yok sanırım bi çok araçlarda yok sanırım :)
|
|
iyi çalışmalar
|
|
![]() |
|
albay32 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
arkadaşlar 2002 model 1.4 benzinli 206 colorline aracım var motor kaputunu kaldırdığımda kaputun alt tarafında keçe kaplaması yok tüm 206 larda yok mu yoksa varmı ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |