|
307 brc mi? atiker mi? |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Yazar | |
sercinho
2. Vites 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2011 Saat 13:46 |
307 aracıma lpg kiti taktırmayı düşünüyorum. kafamda iki marka var brc yada atiker düşünüyorum. piyasaya baktığımda atiker kullanan çoğunlukta. bu iki markayı kullanan arkadaşların tavsiye ve yorumlarını bekliyorum.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
her zaman soyledıgım gıbı oncelıkle ıyı usta bulmalısın...
ustanın aynı kalıtede oldugunu varsayarsak ben bır atıkercı olmama ragmen "gercek brc" nın daha kalıtelı oldugunu soyleyebılırım. ama brc de de sahte kıtler dolasıyor pıyasada. smart adı altında bır kıt satıyorlar bende anlamıs degılım. daha once fıkır almak ıcın gıtmıs oldugum brc servısı bana aynen su cumleyı kurdu. """brc senın aracına olmaz. peugeot ve cıtroenlerde sıkıntı cıktıgı ıcın bız smart takıyoruz. smartta zaten brc nın aynısı. brc bıze mal vermese bız smartı satmaya devam ederız dedı. brc 1600 smart 1250 lıradır""" bu cumleyı duydugumdan dolayı ve brc de cok cesıtlı yazılımlar oldugu ıcın ayrıca bunlardan dolayı brc uzerınde cok durmadıgım ıcın detaylı bılgım yok ve bu yazdıklarımdan dolayı dırek tavsıye edemıyorum...
atıker konusunda zerre kadar suphem yok. atıkerde hersey cok net. parasına gore bır kıt. ama parca kalıtesı bıraz dusuk oldugunu soyleyebılırım. ayar yapması ısı bılen ıcın cok kolay. uyum gıbı bır sorunu yok. utanmasa her arabaya oluyor :)) kalıtelı usta bulursan hıc cekınme derım... ben aracımda gayet memnunum...
ama ben sana ıkısının arasında bır kıt onereyım. kalıtelı ustasını bulursan lovato taktır derım... fıyatı 1200 tl gıbı. atıkerden daha kalıtelı brc dende ucuz. regulatoru falan gayet guzel. memnun kalacagını dusunuyorum...
ayrıca yıne zavolıde dusunebılırsın 1400 tl cıvarında. tek tek monte edılebılen pan evo enjektorlerıyle gayet guzel montaj olabılıyor. yazılımıda gayet guzel...
ama unutmaman gereken seyı tekrar soyluyorum. markadan once kalıtelı usta bulman lazım. onun harıcınde her kıt senın motoruna uyar. cunku senın motorun tam sıralı (sequent) puskurtme ıle calıstıgı ıcın sorun cıkmaz... sorun cıkarsa ayar yada montaj ıle alakalı olur. sıstemlerın uyum gıbı bır sıkıntısının olmasını beklemem. en cok sıkıntı yarı sıralı ve full grup puskurtmelerde cıkabılıyor...
|
|
klemann
1. Vites Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2 adet benzinli c3 var bende, birinde atiker, diğerinde brc var. ayni serviste taktirdim ikisinide. atiker surekli birseyini bozuyordu ismini tam hatirlayamiyorum kelebek gibi birseydi sanirim. ama brc yi takali 2 sene oldu, daha hicbir sorun cikarmadi. ha atikerinde bi o sorunu vardi oda baska bi sorun cikarmiyordu, zaten garantiden sipsak değiştiriyorlardi.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sorun atıker ıle alakalı olunca ılgımı cektı. "kelebek gıbı bırsey" dedıgın nedır?
sıstem uzerınde kelebek gıbı bırsey yokta acaba neyı kastedıyorsun anlayamadım. multıfast kıt olupta lpg fıltesı ustundekı sıyah renklı bosch marka basınc sensoru olabılırmı?? asagıya resmını koyuyorum. kelebek gıbı deyınce aklıma sadece bu geldı :))
bende 1.5 sene ve 22.000 km dır bınıyorum cok sukur nazar degmesın tık demedı bugune kadar... Düzenleyen cecoli - 09 Şubat 2011 Saat 15:16 |
|
klemann
1. Vites Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cecoli hocam arac lpg ye coz zor geciyordu o aletin yuzunden yada hic gecmiyordu, ismini simdi tam olarak hatirlayamiyorum
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
soyledıgım gıbı basınc sensoru arızasıysa duzgun basınc olcmedıgı ıcın sıkıntı yaratıyor olabılır...
|
|
d3Li
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
markaya takılmayın iyi usta bulun atıkerın uymadığu 307 de bulursunuz cok ıyı uyduğu 307 de bulursunuz aynı sekılde brc ıcınde gecerlı bu. ben 206 ma brc taktırdım 30.000 km kullanıorum cok memnunum. ılk 1 ay sıkıntı cıkarmıstı ayar bozmustu oda o kadar.
|
|
06ef
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
1.5 senedir lovato var 307 imde canavar gibi
|
|
E35
|
|
BUBU
2. Vites Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben atiker taktıralı 2 ay oldu..inan arac aynı benzınlı gıbı yanı demek ıstedıgım çekışten düşme olayı falan yok.. bence yerlı malı atıker taktır derım.. bosuna brc ye o kadar para verme..
|
|
10ur1
2. Vites 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
walla kardesım öncelıkle iyi bir usta bul.
bn brc kullanıorum 206 1.6 xs araba tıkır tıkır benzındekı gıbı calısıo performans kaybı yok ama usta cok onemlı |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Usta
Usta
Usta
.
.
.
Ben de BRC kullanıyorum ama ayar tutturana kadar burnumdan getirdi. Sen CECOLİ üstadı dinle. O yazmış yazılması gerekenleri.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cumleten saygılar sevgıler selamlar...
|
|
sercinho
2. Vites 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yorumlarınız ıcın tesekkur ederım arkadaslar
|
|
se®k@n
1. Vites 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Markadan cok montaj yapan yer önemli bence.. Ben 1.6 16v 110hp lik motorda Atiker kullanıyorum, hiç bi problem yasamadım bu güne kadar..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Brc yi şahsen tavsiye ederim...
2005 206 x-line aracında kullanan arkadaşım var kendisi şu anda çok memnun ... |
|
sercinho
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mrb kardesım nerde takdırdın kıtı bılgı verebılırmısn |
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cem abi çok açıklayıcı şekilde döktürmüşsün yine.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
archozdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2011 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı archozdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bende aracıma lpg taktırmak istiyorum ama karar veremedim. beni en çok kararsızlığa iten performans düşüklüğü ve ses. daha önce bir arkadaşın aracına binmiştim. inanılmaz bir ses geliyordu. belki enjökterlerin gizlemek için yerini değiştirmiştir bilmiyorum. performansıda tabiki nasıl olacağını çok merak ediyorum.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardesım saygılar selamlar senle de bır turlu gorusemedık yanı :))
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sercınho kardes serkan ın taktırdıgı yere gıt gorus bılgı al. zaten motorlarınız aynı. eger atıker dusuneceksen aynı yerde taktırabılırsın...
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |