|
206 arka balatalarin degistirilmesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
cerci07
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2010 Saat 21:54 |
206 rc,gti,cc lerin arka frenleri balatalarinin degistirilmesi
Aracın lastiklerini yerden kesin ve sağlam bir şekilde sabitlediğinizden emin olun. pimi pense benzeri bir anahtarla cikartin sanayi dilinde ne oldugunu bilmedigim balatayi sabitlemeye yarayan demir parcayi tormavida ve cekic yardimiyla ciderden disariya dogru hafiften vurarak cikartin daha sonra yalari cikartin Kuvvetli bir düz tornavida ile kaliper gövdesinden destek alarak hidrolik pistonunu geri itelim. fazla zormamadan sadece balatalari cikarmaya yetecek kadar balatalari cikardiktan sonra bistonu tornavida yada buna benzer bi aletle saat yonunde cevirin bu sekilde piston iceri girecektir kesinlikle pistona kuvvetli baski uygulayarak cevirmeden iceri itmeye calismayin daha sonra balatalarimizi yerlestirip tekrar geri topluyoruz eger isterseniz toplamadan Kaliperi boyaya bilirsiniz ve ilem tamam |
|
|
|
wldnsxc
1. Vites 18 - Kasım - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
süper 30tl verdim sırf buna
|
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
başlıkmı yanlış yoksa balata degısımı de ben boyama dıye mı gordum bunu :) ben balataları cıkartmadan dırek spreyı sıktım sorun olmuyor aklınızda bulunsun
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
cerci07
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sen sondan bakmaya baslamissin, basa doru cikatikca basligin dugruluguna hak vereceksin bende direk balatalarin uzerine siktim boyayi hic bir zarari yok |
|
|
|
g-demir
2. Vites 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ohoo, ben önlerin arkaların balataların bastım üstüne boyayı. sadece ön balataların üzerinde marka görünen yer var, orayı boş bıraktım ama çok hoş oldu. not: sakın kir pas sökeceğim diye wd40 sıkmayın,, bir müddet frenler tutmayabiliyor :)
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
KırmızıŞeytan
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2012 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KırmızıŞeytan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
arkadaşlar bende 2002 206 1.6 XT 16V OV var ileriki günlerde balatalar ve fren hortumları değişcek balatalarda marka olarak genelde BOSCH tavsiye ediliyor sizlerin tavsiyesi nedir.
Bu arada çalışma ve paylaşım güzel olmuş ellerine sağlık ;)
|
|
Peugeot 2002 206 XT 1.6 16V 5 Kapı OV Zavoli Lpg 'ibrahim
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |