|
|
coca cola |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |||
Muhammet ÇAKIR
1. Vites
Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2011 Saat 23:12 |
||
|
işaretlediğim yere dıkkat edersen o D harfını nerden cıkarttıkları gorunur abıcım arab harflerıne benzeyen yerlerı bu kadar benzerlık olabılırmı başından sonuna kadar benzeyen yer sonunda mı degısıyor? sanırım bırbırımızı anlamıs degılız ya ben anlatamıyorum ya sızz anlamadınız ama şunu soyleyeyım ben el yazısıyla kufur ederım saklı sekılde tersten okunusu guzel bı soz olur bunu terse cevırdıgınde kufur ama son harfı degısık dıyelım hmm son harfı degsık dıye kufur olmuyomu? ![]() Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 04 Şubat 2011 Saat 23:15 |
|||
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
![]() |
|||
koliva
YÖNETİCİ
P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2011 Saat 23:20 |
||
Bakin bu diyeceklerimi sakin ola ki sahsiniza soylemiyorum beni lutfen yanlis anlamayin. Resmen uyutuluyoruz. Ben bu markanin taraftari degilim orda da supheniz olmasin. Ama bu tarz yaklasimlar da hosuma gitmiyor. Sizin isaretlediginiz yerden onlar La Mecca anlamini cikariyorlar lutfen dikkatli bakiniz. Dolayisiyla D harfi orda degil. Coca kismindan Muhammed ismini cikariyorlar nasil yapiyorlarsa. Bu konuda mutabik olalim lutfen. |
|||
![]() |
|||
Muhammet ÇAKIR
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2011 Saat 23:27 |
||
|
ne diyelim abicim bu uyumaksa uyuruz ;) valla tek benzemeyen yer orası vardı onuda ısaretledım sızın soyledıgınız yer orası olabılır dıye dıger yerler bırebır aynısı nerdeyse bunu soyledım gene soylerım daha ne kadar acık yazabılırler kı o yazıyı? o vıdeodakılerın hepsını gectım su resım dogru ısraıle yardımı dogru ıcındekı maddelerın sır gıbı saklandıgı arastırmalarda alyuvarların erımesıne neden oldugu cocacolanın ıcınde farelerın oldugu kanıtlanmıs fare konusunda da sımdı nerden blıyorsun kanıt dıyeceksen :d kolaya katılan bı bıtkı var o bıtkı farelerın en sevdıgı yıyecek gerısını anlatmama gerek yok neyse daha fazla uzatmayalım bu konuyu herkez bıldıgını okuyor nasıl olsa ;)
|
|||
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
![]() |
|||
koliva
YÖNETİCİ
P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2011 Saat 23:33 |
||
Diger yerlere atlamayin lutfen, biraz once ben logoyla ilgiliyim diyordunuz simdi logoyuda gectiniz oteki yerlere atliyorsunuz. Kisaca, 1. Arapcaya cevirdikleri yazi ile tersten yazinin alakasi yok. Uydurmak icin ellerinden geleni yapmislar, benzetmisler hatta daha da ileri gidip harf bile eklemisler. 2. Coca yazisindaki a, arapcaya Muhammed'in m harfi olarak cevrilmis ancak Cola yazisindaki a, Mecca'daki c harfine karsilik cevrilmis. Bu nasil is aklim hayalim almiyor. Düzenleyen koliva - 04 Şubat 2011 Saat 23:34 |
|||
![]() |
|||
Muhammet ÇAKIR
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2011 Saat 23:38 |
||
|
|||
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|||
![]() |
|||
koliva
YÖNETİCİ
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2011 Saat 23:40 |
||
Ben de diyorum ki ben kalkip size bin dereden su getirsem de siz yine bildiginizi okuyacaksiniz. Saglicakla kalin. |
|||
![]() |
|||
dukenukem82
2. Vites
04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2011 Saat 23:52 |
||
|
kola içmesemde fanta içiyorum onunda bi anlamı varmı acaba herşeye anlam yüklüyoruz ya
|
|||
![]() |
|||
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||