![]() |
|
F1 çakar lambası |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | ||
Yusuf Tekoglu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Muahmmet abi bende böyle bişey düşünüyorum ucuz olcak :D bana biraz daha açık anlatırmısın ?KEndim yapabilrmiyim. ? |
||
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...
Mercedes Vito 112 CDI VIP 34 CTC 01 |
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
Yusuf Tekoglu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
|
Saol abi en kısa zmanda denicem :)
|
||
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...
Mercedes Vito 112 CDI VIP 34 CTC 01 |
||
![]() |
||
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
3 veya 5 animasyonlu almalısın onlar daha güzel oluyor. |
||
206 X-line the Orginal
Mersin |
||
![]() |
||
selçukcivelek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selçukcivelek
|
Bende güzel bir fikir sunıyım geçenlerde gördüm adamın biri sisleri selektörlere bağlamış extra olarak tatlı durmuş (biraz küfür etdim ama) :D olsun tatlı durmuşdu.
|
||
Peugeot 307 Sw Premıum...
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Erkan abi sen nerdesin ya gözünü seveyim şifreni değiştirttim girebil diye ortalıktan kayboldun abi
![]() |
||
![]() |
||
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
|
hahahah hahah sercoo burdayım ya pek giremıyorum bu aralar.
|
||
206 X-line the Orginal
Mersin |
||
![]() |
||
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
|
süper olmuş abim fevkaladeninfevkinde çok yakışmış flaşör...
saygılarımla |
||
![]() |
||
tecktonik ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Şubat - 1992 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: Ankara /Eryaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tecktonik
|
walla bu konu bnm cok dikkatimi cekti bndeki 106ya bunu yapsam nasıl olacak arkadaslar aceba yardımcı olabilrmisiniz lütfen çok iştahlandım bnde bir an önce yapmak istiyorum :)
|
||
o6 GSZ 35 ANkaRA 106 QuiksilLVer
Berat KIRAN A Rh(+) |
||
![]() |
||
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
|
Çok havalı olmuş beyav!
![]() |
||
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
||
![]() |
||
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
|
bunun polisle bir sorunu varmı ? bende yaptırmayı düşünüyorum
|
||
![]() |
||
Japon ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2010 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
|
valla super tek kelımeyle 1.6 ya gecınce bende yaparım kesın hdi arabaya takınca bıraz komık olur heralde :D
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
o çakar lambaları nerde buluruz bunların beyni filan oluyormuş nasıl temin edeceğiz beyendim :)
|
||
![]() |
||
|
Bunu 306 A Nasıl Yapacaz Ya...
|
||
![]() |
||
lkr_yldz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Mart 2011 Konum: Sultangazi/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 274 |
|
çok kolay 12 tl ye sahibinden de satılıyo ben aldım çok harika bi ürün istersen normal yanıyor istersen çakar
|
||
2006 206 Feline 1.4 бензин
Cadence Digital Music Changer 195/50/15 Lassa İmpetus Revo |
||
![]() |
||
lkr_yldz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Mart 2011 Konum: Sultangazi/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 274 |
|
linkinide vereyim satış kapanmış görünüyor ama mesaj at aktif edecektir
|
||
2006 206 Feline 1.4 бензин
Cadence Digital Music Changer 195/50/15 Lassa İmpetus Revo |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |