![]() |
|
coca cola |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||||
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2011 Saat 18:41 |
||||
yorum sizden izleğin paylaşın
|
|||||
2004 1.6 technoplus triptonik 307 ve tabiki atiker
|
|||||
![]() |
|||||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
kaldırmışlar videoyu
|
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
ben izliyorum efe
|
|||||
2004 1.6 technoplus triptonik 307 ve tabiki atiker
|
|||||
![]() |
|||||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||||
bende ızlıyorum daha once ızlemıstım bılıyorum ama hala ıcıyoruz :S bagımlılık gıbı ya
|
|||||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||||
![]() |
|||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||||
çok şükür ben içmiyorum coca cola içmeyeli 5 yıldan fazla oldu desem yalan olmaz ben bu gerçeklerin daha öncede farkındaydım
güzel paylaşım |
|||||
![]() |
|||||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
||||
izlenebiliyor. ben daha önce izlemiştim. ortalama 3 ayda bir bir bardak içiyorum malesef...
|
|||||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|||||
![]() |
|||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||||
cok sukur bende 3-4 senedır ıcmıyorum...
|
|||||
![]() |
|||||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||||
Bu video hakkinda uzun bir yorumda bulundum ama sonra aniden sildim. Tek soyleyecegim, bu videoyu hazirlayanlar gibi kahpece savasanlarin yaninda saf tutmayin. Dini hicbirseye alet ettirmeyin. Düzenleyen koliva - 04 Şubat 2011 Saat 22:26 |
|||||
![]() |
|||||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||||
Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 04 Şubat 2011 Saat 22:28 |
|||||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||||
![]() |
|||||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||||
Soyle soyleyeyim. Bu video aslinda power point slaytiydi once. Yillar oncesinde karsilastim bununla. Yillardir bayat bir sekilde servis edilir durur. Tek cumle ile, tamamen yalandan ibarettir. Bilgisiz cahil insanlarin kotu amaclari ugrunda hazirladiklari ve yaymaya calistiklari ucuz, sinsice ve kahpece savasmaktan baska bisey degildir bu. Icerisinde iki tane dogru bilgi var ve bu dogrular sanki butun videodaki bilgiler dogruymus gibi aksettiriliyor. Bu konu hakkinda hicbir bilimsel dergide makale yokken iki uyduruk kisinin, milletin milliyetcilik duygularini kabartabilmek icin yaptigi oyundur. |
|||||
![]() |
|||||
||||
Hocam sizinle bire bir tartismaya giremem burada. Cunku size soyleyecek soz bulamam. Herkesin tabiki inandiklari var gordukleri yasadiklari var. Ben bir bilim adamiyim ve olaylara bir kisinin gozunden asla bakmam. Ayrica kaynak gostermeden de hicbisey yazmayiniz. Düzenleyen koliva - 04 Şubat 2011 Saat 22:37 |
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||||
|
|||||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|||||
![]() |
|||||
||||
Peki siz o zaman videodaki kaynaginiza inanin. O kadar ozenle hazirlamislar ki arada bir iki de hata yapmislar. Onu aslinda yanlis yazmislar kanserojen olacakti ![]() Tartisilacak kisi derken neyi kastettiginizi anlayamadim. Aciklayabilirseniz daha detaylara girebiliriz. |
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||||
|
|||||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|||||
![]() |
|||||
||||
Olayi daha irdelemek isteyenler icin ufak bir ip ucu vereyim. Saniye 26, coca cola yazisi ve tersten yazilisi ekranda. Gercektende hic oynama yok ve bire bir tersi. zaten kafamizda yer etsin diye ekranda guzelce belirtilmis. Saniye 39, Ustte tersten yazili coca cola ve altta arapca karsiligi yaziyor. O da nesi, ustteki tersten yazili coca cola, bir onceki sayfadaki ile ayni degil??? tersten yazili coca'nin sonuna arapca D harfi eklenmis ki Muhammed kelimesinin sonundaki d harfi otaya ciksin. Yoksa biseye benzemeyecek. O kadar da gariptir ki, madem arapcaya cevirdin o halde cevirdigin harfleri her yerde ayni cevir. Bakiyoruz, o harfleri arapcadaki m harfine karsilik dusurulmus guzel hadi uyuyor. a harflerini neden birinde m digerinde c yaptin? Düzenleyen koliva - 04 Şubat 2011 Saat 23:03 |
|||||
![]() |
|||||
||||
Bak iste ikinci mesajimda yazilanlara geldik. Bu konusmanin buraya gelecegini ben ta o zaman biliyordum. Videodaki hersey yalan degil. Araya dogrulari da koymuslar. Bunu boyle yapmislar ki aradan bir kisi kalkip "bunla komple yalan" derse verilecek cevap olsun. Bak bu bu bu kanitlanmis ve dogru denilebilsin. Hepimiz birbirimizden daha muslumanizdir buna hic suphem yok. Zaten esas konu burada basliyor. (Video icin soyluyorum) Madem bir urun hakkinda kanserojendi oydu buydu bazi iddialar var, haydi diyelim bunlari kanitladin da, ama neden araya dini karistiriyorsun. |
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||||
39, sanıyedekı ters ve dondurulmus seklı elımde cocacola var bakıyorum bıre bır uyuyor ?? ısteyenler alıp baksın elıne ??? ve eklenmıs hıc bısı goremedım ben arapçayı cok ıyı bılen arkadaşlarımda var onlarda aynısını soyledı hadı ben arapcayı bılmıyorum dıyelım |
|||||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||||
|
|||||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|||||
![]() |
|||||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
||||
şuanda bile colanın reklamı oluyor bilmem farkında mısınız? :)
reklamın iyisi kötüsü olmaz :) |
|||||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|||||
![]() |
|||||
||||
![]() Buyrun usenmedim iki resmi videodan kopyaladim. Ustteki iki resim birbirinin aynisi degil. Haydi diger kisimlarini gectim ama Coca' nin sonundaki a'nin yaninda arapcadaki D harfi eklenmis. Dogru mudur? Düzenleyen koliva - 04 Şubat 2011 Saat 23:10 |
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |