![]() |
|
407 kullanıcıları yardım !!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hasandemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasandemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2011 Saat 13:48 |
saolun inş sarj dinamosundandır sizede geçmiş olsun .... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hemen hemen aynı dün benim başıma geldi. Aracım 307 ama olaylar çok benzer. Şarj dinamosu ekonomik ömrünü tamamlamış değiştirmek zorunda kaldım. Bilginiz olsun. Değişimden sonra hatalar silindi şindi benzer sorun kalmadı.
|
|
![]() |
|
hasandemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasandemir
![]() ![]() ![]() ![]() |
inş öyle bir şeydir başka fikri olan yokmu acabaa :S
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Büyük İhtimal akü ömrünün son zamanlarını yaşıyor. İlk yapacağın şey akünü kontrol ettirmek olsun.
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
bırde yenı uye kısmından kendını tanıtırsan arkadaslar sana yardımcı olacaktır kendını tanıtmalısın
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
kardesım oncelıkle gecmıs olsun akun bıtmıs olabılır ılk once akune baktır daha sonra sorun yoksa sarj dınamaso fakat buyuk ıhtımal aku gıbı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasandemir
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |