![]() |
|
SİS FARIMM :))) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2011 Saat 00:33 |
||
valla sonunda aldım sis farını ya :)) arabanın altına egıldım sıs farını otutturdum ayaklarının yerlerı var bı kac kısı yok dıyordu yarın tamponu sokup fotosunu cekecem :D gosterecem neyse deliği açmasına açarımda tamponu nasıl sökcem tam olarak vida yerleri nereleri tam bi bilgisi olan yardımcı olursa sevınırım yarın ugrastırmasın benı :D vida aramayalım bırde :D hatta resim olursa harika olur hani farları sökmek için vida yerlerini gösteren bi şablon vardı o gibi şablon olsa yeterlı Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 04 Şubat 2011 Saat 00:34 |
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
![]() |
|||
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
merakla bekliyorum kardeşim hadi baakalım yeni tampon almada :)
|
|||
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|||
![]() |
|||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||
hehe yok kanka ya :)) allah korusun :D sırf bunun ıcın degabaj testeresı aldım :D
|
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
![]() |
|||
10ur1 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
hade hyrlısı elinde kalmasında
|
|||
![]() |
|||
10ur1 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
||
once tamponda sablon cıkar sonra şişle dele dele cıkart parcayı
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||
Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 04 Şubat 2011 Saat 11:56 |
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|||
![]() |
|||
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
||
hadi güle güle kullan aslan :)
|
|||
![]() |
|||
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
||
Güle güle kullanın.Öncesı ve sonrası fotograflarsanız cok daha iyi olur.Standart farbrika cıkıs sis farımı baska birsey mı ?
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||
öncesi var zaten sonrasını da tamponu yerıne takınca cekerım orjınal sis farı aldım kestim oldu valla :)
|
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|||
![]() |
|||
||
hadi bakalım foto bekliyoruz senden muamet
becerirsen tamamdır biraz zor diye düşünüyorum.. ![]() |
|||
![]() |
|||
||
tamam dedıgın dogru ama kestıgın yuzey duz yuzey degılkı bombelı yuzey. onu nasıl uzerınde calıstıracaksın anlayamadım :)) neyse yapta gorelım bakalım :DD
|
|||
![]() |
|||
by-cx ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
||
Hayırlısı olsun hocam benim 206 tamponum dada yok acaba tamponcu abimiz var usta işin ehli ona yaptırmayı düşünüyordum merakla fotolarını bekliyorum. acaba kesilen yer çok belli olurmu. |
|||
x-design 1.4 otm Brh+ atiker fast. 18.08.1982.
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |