![]() |
|
forum güzelde........... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
orhanetap ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhanetap
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yöneticilere birkez daha seslenmek istiyorum ; forum.peugeotturkey.com güzel bir forum daha yeni üye olmama rağmen birçok şey öğrendim ve öğrenmeyede devam ediyorum.(okumayla bitiremeyecek gibiyim :) ) Fakat forumda msj yazdığım başlıkları takip edemiyorum çok zor oluyor ve bana cevap veren oldumu diye msj yazdığım konuları aramak külfetli bir iş
Forumu daha rahat takip edebilmek açısından bahsettiğimiz kısa yol linkini birkez daha hatırlatmak istiyorum.
Mesajlarıma yazılan cevaplar:
başlığı gibi bir başlık altında benim açtığım bir konuya yada msj yazdığım bir konuya cevap yazıldığında bu kısa yoldan ulaşmak istiyorum
Eminim ki böyle bir uygulama bütün kullanıcılar için beğenilecek ve kullanılacaktır.
|
|
206 xt 1.6 110hp
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |