![]() |
|
306 alınır mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2011 Saat 01:02 |
bence 306ya yanasma derım 10000 lira az para degıl
|
|
![]() |
|
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 kapı demişsin iki kapı opsiyonun olsaydı ya 106 quik al derdim yada tek kapı xs 306 alıp gti body kiti jantı ve tüpü takar sagdan sagdan gezerdimki 306'nın gti versiyonu cokcok iyi duruyor bence 106ya göre.
|
|
![]() |
|
ugur_clskn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: istanbul pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugur_clskn
abicim boşver ya bakımsız gözükuyo başına iş alma hiç. sık kendını bıraz yuksek model 206 al kafan rahat bınersın ben hergun baska bı problemını ogrenıyorum
|
|
![]() |
|
10ur1 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardesim bn senın yerınde olsam biraz daha arastırırdım yanı bncede 106 bulursun cok guzel temız Quik arastır birazzz
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
bence cok pahalı gıbı 98 model arac ve 143000 de daha ıı araclar bulunur bence
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
106 olsun bencede yakıtı az olur benzinle binersin :))
|
|
![]() |
|
DOHC_06 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
106 ların 2 kapılı olanları benimde hoşuma gidiyo ancak arabayı peder alacağı için o 4 kapılı olsun istiyor.
|
|
![]() |
|
Osman307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: 07.ANT---06.ANK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
daha ıyısı bulunabılır hem fıyat olsun hem goruntu olsun.. :S ben olsam almam sen bılırsın yıne
|
|
HAYATI SUNULDUGU GIBI YAŞAMAYACAKSIN YA KURALI SEN KOYACAKSIN YA KURALSIZ OLACAKSIN...!!
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
bunu illa alacaksan 9000 liraya cekmeye calış
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Öğrenciysen 106'lar sana daha uygun bence. Quiksilver'lara bakabilirsin.
306 için de 2000-2001 modelden aşağısını alma derim.
|
|
![]() |
|
DOHC_06 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Arkadaşlar 306 hoşuma giden bi araç 10000 tl civarı bi araba arıyorum.bir tane 306 buldum öğrenciyim o yüzden lpg li bir araç arıyorum ancak bu forumda okumuş olduğum stop etme sorunu falan beni korkuttu arabanın sahibini aradım sordum oda soğuk havalarda sabah stop etme problemi var dio lpg nin markasını bilmiyormuş araç görüntü açısından bana hoş geldi. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |