![]() |
|
/Makyajjj.. (yardım) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||||
Osman307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: 07.ANT---06.ANK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2011 Saat 13:19 |
|||||
selam arkadaslar herkeze ıyı pazarlar...
![]() Avatorde goruldugu gıbı bı 307m var sıyah renk... daha aracımı modlamaya yenı basladım yardımınızı almak ıstedım, arabanın jant secımını sıze sormadan yaptım elımde foto makınesı olmadıgı ıcın daha yuklıyemedım ama kısa tarıfle jantları anlatıyım.. sıyah ve kırmızı cızgılerı var 5 kol lastıkler 205*55*16".. araba jeep gıbı yuksekte kaldı oncelıkle sorum... aracı dusurıcem ama nasıl dusurıyım yayları kestırıyım mı yoksa spor yaylardan mı alıyım ? hangısı daha ıyı olur ve kac cm dusurıyım ne kadar saglıklı olur.... ıkıncı sorum ise far karartmaları sızce ıyı oluyomu ıkı gun sonra far acılınca su alır falan ben ondan sonra içime dert ederım.. ankarada ogrencıyım ankarada bıldıgınız tavsıye edebılıcegınız bı yer varmı ?? bunların fıyarı ne kadara patlar bana ? ![]() UZUN LAFIN KISASI BENIM YAVRUYA MINI ETEGINI GIYDIRIP GOZUNEDE SURMELERI CEKIP USTUNE BINESIM VAR :))
![]() |
||||||
HAYATI SUNULDUGU GIBI YAŞAMAYACAKSIN YA KURALI SEN KOYACAKSIN YA KURALSIZ OLACAKSIN...!!
|
||||||
![]() |
||||||
hakan308 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
Yaylar taktırmasıyla beraber 300 far karartmada 100 toplam 400 TL hallolur işin.
Yaylar 230 TL civarındaydı http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-peugeot-307-fk-marka-5-cm-spor-yay-helezon-32063717/detay? Taktırması içinde Vatan Peugeota gidiyorsun(03123851144) Gitmeden önce bana pm atarsan numaranı sana yardımcı olurum. Far karartma için şaşmazda birçok yer mevcut Benim kafam ağrımasın su alma buğu yapma derdim olmasın dersen bu işin ehli
İvedik OSB'de kime sorsan bilir zaten |
||||||
![]() |
||||||
Osman307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: 07.ANT---06.ANK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
|||||
sagolasın hakan abı cok makbule gectın parada bıraaz eksıgım var tamamlayıp işlemleri baslatıyorum ıns... cok sagol
|
||||||
HAYATI SUNULDUGU GIBI YAŞAMAYACAKSIN YA KURALI SEN KOYACAKSIN YA KURALSIZ OLACAKSIN...!!
|
||||||
![]() |
||||||
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
|||||
dostum boşver yay işine hiç girme
farları ise işi bilen tecrübesi olan kişilere yaptır buhar yapmaması için garanti verebilen.. ![]() |
||||||
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
||||||
![]() |
||||||
|||||
aga bölede araba jeep gıbı napıyım orjınalınden bı bakla kestırsem mı onu dusunuyomda orjınal yaylarıda ellemek ıstemıyom nolur nolmaz dıye ? sen sıkıntılısın yay konusunda heralde??
![]() |
||||||
|
||||||
![]() |
||||||
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
|||||
bende kestirdim. şimdi muayene günü ne yapacağım diye düşünüyorum.?
ama sen illada düşürcem diyosan 3,5luk yay al fiyatı 225-250 arası. 40 lira içcilik vermiştim ben. sıkıntı ise ilerde ön takımdan gelecektir. araca fazla kişi ilede binemezsin her yola giremezsin anne ve babadab gelen baskı ise cabası :D(yanlız benimki 5,6cm inik) 3,5la sorun cıkmaz fazla. |
||||||
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
||||||
![]() |
||||||
hakan308 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
|||||
Yaylari kestirme! İlerd kesik yayla sorun yasarsin ve orj alman gerekir orjinal yay 600 TL denilince dudagin ucuklar.sen 5lik yay taktir hicbisey olmaz ben yere 11 cm ile yuruyorum hicbir sikinti olmadi.
|
||||||
![]() |
||||||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
arabanın orjınalını bozma kardesım kestırme yayları falan far karartmayı da kendın bıle yaparsın yok elım yatkın degıl dıyorsanda ıyı bı yere yaptırırsın sorun cıkacagını sanmıyorum ben ılk defa far actım ılk defa boyama yapıp kapattım yazdan berı kullanıyorum o kadar kar yagmur gordum bır damla bıle gıttıgnı gormedım "
|
||||||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||||||
![]() |
||||||
apopeugeot ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2008 Konum: İST/ÇAĞLAYAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı apopeugeot
|||||
far karartma derim görüş açısından dolayı siyah her zaman ışıgı emer ne kendine ne baskasına zarar gelmesin görmezler felan aman dikkat... önce can.
|
||||||
206 XT 1.6 16v 110hp inadına benzin :)
apo_fb88@hotmail.com http://www.facebook.com/apogulyurt 0535 296 38 98 |
||||||
![]() |
||||||
|||||
ne alaka anlamadim Ama insanlari yanlis yonlendirmeyelim far icindeki aynalari boyamazsa( ki far karartmada aynalar boyanmaz ) problem olmaz gorus acisindan |
||||||
![]() |
||||||
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
|||||
Yaylara hıc gırme derım bende bıraz sık dısını yaza kadar bırıktır paranı bı coıllover tak canavar gıbı olur aracın :D
|
||||||
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
||||||
![]() |
||||||
|||||
![]() |
||||||
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
abı tamam da ona ben 2.500tl yı verırsem kaldırıma cekerım ındırır kaldırırım ındırır kaldırırım :D valla ustune bınıpte yaylanmaya kıyamam :P
![]() ![]() |
||||||
|
||||||
![]() |
||||||
svgkhn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
|||||
beyler slm profile fotoyu nerden ekliyoruz biraz alaksız oldu ama yapmam lazım.:D
|
||||||
![]() |
||||||
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
|||||
Dostum kırdırma yayları. Orjinalini bozma. Satışta bile sıkıntı çekersin. Muayene ayrı bir dert. Hafif kusurlu kaydolur o da sicil açısından pek iyi birşey değil araç için. Bence 3.5 bi spor helezon işini görür. Benim de vardı araçta ama zarar gördü ve yenisini almam gerekiyor. Aldığımız mal çin işi olunca öyle oldu.Bence 200'e alana kadar biraz daha koy 300 400+ TL kaliteli bişeyler al. ama ön düzen sıkıntı verecektir. 3 kişiden fazla binme. Tabi lastik jant durumunda önemli bu konuda.
|
||||||
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
||||||
![]() |
||||||
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
|||||
2500 tl nerden cıktı :D sen yaptırmaya karar ver ızmıtte bu ısı cok ıyı yapan arkadaslarımız var hemde uygun ıfyata. olmadı ben gıderken sana da haber verırım :D arkalar torsıon mu senın yoksa yay mı var...
|
||||||
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
||||||
![]() |
||||||
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
|||||
307 yenı kasa yaylı.
|
||||||
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
||||||
![]() |
||||||
slnysf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
|||||
abi geçen hafta tak etti canıma, gittim söktüm farları aldım geldim eve.. oturdum fön makinasını dayadım silikona arasına bıçağı sokarak farları açtım.. tabi anlatması kolay ama anma ağladı:) silikon+sprey boya+kelpçe bana 20ye maloldu.. şimdi süper:) söktükten sonra gerisi kolay.. sökmekte okadar zor değil ama işi öğrendikten sonra:) yaylara bişey diyemem:)
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
yay var abı bıldıgım kadarıyla.. valla vazgecırdınız benı dusurmekten olursa parayı bırıktımeye baslıyom bı ogrenıver bakalım abı ne kadara patlıcak bu iş bana senın dedıgın şu elektronıklı mı havalı mı ınıp kaldırabılıyon bu işlem demi ? tam bılmıyom acıklamasını yapıver :
![]() ![]() |
||||||
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
sagol gozum bılgı içinde, farın camını parcalamıyım
![]() ![]() |
||||||
|
||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |