|
acil 206 sunroof camı arkadaslar!!!!!!!!!!!! |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Yazar | |
206_arda_gti
2. Vites Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2010 Konum: İST. Sarıyer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 206_arda_gti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
yok çalamıyolar.
|
|
Forumlarda yazan hondacılar nedense E5 te hep arkadan plakamı okurlar...
206 gti 2.0 160-170 hp |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ARKADAŞLAR DÜN KOMŞUMUN KIŞ LASTİKLERİNİ ÇALMIŞLAR HEMDE 4 ÜNÜ BİRDEN ÜŞENMEMİŞ -12 DERECE HAVADA. ADAMDAKİ AZME BAK DAHA NELER GÖRECEĞİZ BAKALIMB İSİKLET KİLİTLERİNDEN ALCAM 4 TANE LASTİKLERİ KİLİTLİYCEM NASIL FİKİR AMABEN BULDUM F İKİR SÜPER AMA KABUL EDİNDüzenleyen LANOPE - 03 Ocak 2011 Saat 22:30 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
ose
2. Vites 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geçmiş olsun öncelikle arkadaşlar. şu sanruf camı nasıl sökülüyor benim sanruf ses yapıyor tamir kiti aldım sanruf camını sökmem lazım yardımmm
|
|
ose
2. Vites 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güncel
|
|
gozem
2. Vites 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yuh artık, bu kadar acmı millet olduk
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
serkan24577
1. Vites 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
|
valla çok geçmiş olsun kardeşim benide bi korku sardı şimdi bendede sunrof var uamrım birşey olmaz senni yine şansın var kapalı otopark var bende oda yok :( |
|
Black GTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
|
Kapı acmaile falan alakası yok cam gayet cıkabılıyor bu haftasonu başıma geldi sunroof camı uctu ve tuz buz.. cam arayanlar kervanına bende katıldım. bu arada ACİL sunroof camı aranıyor!! güncel :/
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçmiş olsun ya nasıl oldu |
|
Black GTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
|
Ne sen sor ne ben söyliym :) ama kesinlikle sunroof acıkken surat yapmayın helekı yanlıslıkla o suratle bi kasısten gecmeyın :D
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçmiş olsun |
|
Black GTI
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
|
Saolun cana gelecegıne maldan cıksın dıyoruz ama camın fıyatını duyunca canımız gıdıyor bayii de 1500 tl.. :/
|
|
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben daha dün bikaçtane gördüm sahibinden de bi bak istersen.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
Black GTI
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
|
baktımda cıkmalarına adam 950-1000 cekıyor böyle piyasamı olur ya.
|
|
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sıfırına göre ii değilmi?
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
Black GTI
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
|
ıyıdr bugra 0 parca hadı malıyetıne satılır kdv sı dır odur budur. ama bu cıkma parca maalıyetı nedır? adam tıcarı amaclı sadece sunroof camımı alıyor 300 den alıyım 1000 e satarım dıye hıc degıl. çogu bı sekılde elıne gecen yada ucuz bı sekılde aldıgı kosede kalan kullanmayan sunrofunu soken ınsanlar 0 ı o para dıye kaptırıyor 1000 lıraya benım buna canım sıkılıyor kac yıllık kullanılan malzeme e işine yaramıyor bu kadar ucmanın alemını anlamıyorum. neyse gorunen o kı sunroof tıcaretıne baslıcaz muhasebecılıgı bırakıp
|
|
soner09
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
serefsızler ya gecmıs olsun kardes
|
|
Buğra
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ya zaten böle değilmi piyasa. adama desen şimdi ne bu fiyat diye? sana der mal benim kardeşim işine gelirse al, gelmezse alma. ahlaki açıdan dediğn gibi olmaması lazım ama... hiç değilse sıfırında taksit imkanı var...
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
Bünyamin.Kar
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Bünyamin.Kar
|
97 model 306 1.6 diamond
|
|
Black GTI
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
|
bu parayı cıkmaya verdıkten sonra paşalar gibi o kazığı gıder orjınal bayısınden taksıtle yersın hemde taktrrsın .. bu nedır ya..
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |